Cum functioneaza Francmasoneria Satanica?

Exista multe persoance care cred ca exista o conspiratie (Franc)masonica care are ca scop contrarea puterii mondiale in mainile catorva indivizi. Din acestia cei mai multi (majoritatea) cred ca acea conspiratie este de tip satanic, in sensul ca liderii acestei conspiratii sunt slujitori ai Satanei in sensul literal (un demon care lupta impotriva lui Dumnzeu). Acesti adepti ai teoriei conspieratiei masonico-satanice au raspunsuri la intrebari de genul „De ce vor masonii sa introduca bio-cipurile?” (raspuns: pentru ca acceptarea bio-cipului este un acord implicit prin care iti vinzi sufletul lui Satan) sau „De ce vor masonii sa acapareze controlul asupra lumii?” (raspuns: ca sa-i oblige pe credinciosi sa il venereze pe Satan).

Spuneam de curand ca intrebarile de tip „De ce” sunt in general neinteresante si ca mult mai productive sunt intrebarile de tip „Cum”. In acest sens vreau sa-i intreb pe adeptii teoriei conspiratiei masonico-satanice:

Cum functioneaza aceasta organizatie?

Vreau aici o descriere a modului de desfasurare a ritualurilor, sedintelor, a subiectelor discutate. Nu vreau si dovezi (imagini, inregistrari) ci o descriere a modului in care cred ei ca se desfasoara aceste intalniri.

Oriunde se gasesc articole privind conspiratia masonico-satanica se vorbeste despre ritualuri de venerare a lui Satan (in intelesul demonic), uneori chiar Satan isi face aparitia la aceste sedinte. Vreau un raspuns la acea intrebare pentru ca e ceva ce nu inteleg privind modul de functionare al acestei conspiratii.

E vorba de niste oameni care, venerandu-l pe Satan, accepta existenta acestuia si implicit accepta existenta lui Dumnezeu. Ce e in capul acelor oameni de incearca sa lupte impotriva lui Dumnezeu? (am intrebat mai demult in acest sens daca Satan e retardat) Este ca si cum intr-o scoala, in timpul vietii lui Bruce Lee, 2 copii de clasa intai afla ca Bruce Lee trebuie sa soseasca la ei in scoala si incep sa-si faca planuri cum sa-l bata pe Bruce Lee si toata garda sa de corp (care are sute de soldati). Ce parere ti-ar face cei doi copii? Ca sunt batuti in cap? Ca s-au nascut fara creier? In acelasi mod acelasi lucru ar trebui sa-l creada si adeptii conspiratiei masonico-satanice despre liderii acestei grupari. Ce om intreg la minte ar incerca sa se lupte cu cea mai puternica fiinta din Univers si din afara lui? Caci asta este ceea ce cred credinciosii despre zeul lor. Sau nu?

Acum, ca am stabilit ca in conditiile in care Dumnezeu exista (asa cum cred credinciosii), este foarte puternic (asa cum cred credinciosii) si ca masonii lupta impotriva lui Dumnezeu (asa cum cred adeptii teoriei masonico-satanice) este obligatoriu ca masonii sa fie persoane retardate (literal IQ-ul lor trebuie sa fie pe undeva in jur de 50-60) se ridica o intrebare: Ce spune asta despre cei care se sperie de acesti retardati?

Cam ce parere am avea despre un coleg de clasa al celor care atenteaza la viata lui Bruce Lee daca acesta ar incepe sa planga si sa se teama de cei 2 idioti? Ce am spune daca ar exista grupuri care ar iesi in strada cu pancarte pe care scrie „Gigel si Ionel vor sa-l omoare pe Bruce Lee”? Teatrul absurdului as zice eu.

Cum se manifesta credinta in Dumnezeu a adeptilor conspiratiei masonico-satanice? Ar trebui sa fie cei mai relaxati. Gandul ca un singur scuipat din directia Dumnezeu spre Satan l-ar trimite pe acesta din urma dincolo de granitele Universului ar trebui sa fie foarte reconfortant. Sau macar gandul ca Dumnezeu are un plan si nimic nu i se poate opune. Avand in vedere ca „daca ai avea credinta cat un bob de mustar ai putea muta muntii din loc” si ca nici un munte nu a cazut peste locul de desfasurare a unei sedinte a grupului Bilderberg arata cumva ca nimeni de pe planeta nu crede in Dumnezeul Biblic?

19 comentarii la „Cum functioneaza Francmasoneria Satanica?”

 1. Logosfera invitaţia ta de a comenta articolele tale,nu are o acoperire echitabilă.
  Asta deoarece nici tu nu onorezi „comentariile” care cer acest lucru din partea ta,”ca să continuăm discuţia”,am avut onoarea să comentez articolul tău:creştinismul va distruge creştinismul,ai avut bunăvoinţa să comentezi comm. meu,dar la o nuanţare a respectivului comm.care deschidea un vast subiect de discuţii utile pt.mine,probabil şi pt.tine şi ce-i ce vizitează blogul tău,nu a-i ma-i vrut continuarea schibului de idei,de ce?
  La actualul art.se poate concluziona faptul că,creştinii(religioşii), în general fac o disticţie falsă între d-zeu şi satana(diavolu),în fond fiind vorba de acelaş diavol,o sigură ENTITATE şi nu 2 entităţi separate care se luptă între ele.
  Afirmaţia „trinităţii” prin i.h.,conform căreia, neghina (fii întunericului) au de tată pe diavolul şi împlinesc voia tatălui lor care este în ei,este relevantă.
  Relevant este şi faptul că,d-zeu este acela care cere(porunceşte) ca fii întunericului să nu fie „tulburaţi” în *activitatea* lor, fii luminii să nu se înpotrivească diavolului şi celor cei înplinesc „voia”,ba mai mult,culmea impertinenţei cere,ca diavolul si’a lui copiii să fie binecuvîntaţi,nici mai mult nici mai puţin.
  Întrebare?,cum sa’r descurca diavolul si’a lui copiii dacă d-zeu nu ar fi poruncit,supunerea(suferirea răutăţii), din partea SATANEI!!?.

 2. Sunt mai multe motive pentru care nu am continuat sa-ti raspund.
  1. DACA as crede ca exista 2 entitati care se razboiesc pe acapararea unui procent cat mai mare din populatia Pamantului atunci as fi de acord cu tine ca Dumnezeul Biblic (personajul din carte) ar fi de fapt Satan (entitatea malefica). In acest caz problema entitatii benefice am prezentat-o aici: http://www.logosfera.ro/2008/10/crestinii-isi-vand-sufletul-lui-satan/
  2. Nu cred in nici o forma de supra-natural, orice discutie in acest domeniu ar intra la capitolul „fantasy”.

 3. nu cred ca are mare importanta IQ-ul unei persoane. Am citit undeva ca totul se face pe ranguri, iar noii veniti nu stiu exact de ritualurile astea satanice care sunt practicate doar de ranguri mai inalte. Odata cu cresterea in rang si a aflarea unei parti din adevar, pe cine slujeau ei defapt, multi au renuntat, unii au continuat pentru bani (multi fac asta pentru bani, invartindu-se intr-un cerc social important fac mai usor rost de bani>> peroane importante in afaceri, politica, religie etc)

 4. Am citit art.tău explicativ, la credinţa/concluzia ta despre
  exzistenţa s-au non exzistenţa celor 2 entităţi/sisteme de guvernare,atestate istoric şi ştinţific.
  Altfel spus,dacă bine am înţeles,convingerea ta este că,MAMA-TATA, au acoperire logică doar ca fiinţe umane,formează doar un cuplu,pur „animalic” şi nu au corespondent spiritual, a unui cuplu PRIMORDIAL,oarecum „divin”, recunosc,termenul este impropiu/nepotrivit,deorece acest cuvînt este folosit,de „prostologie”.
  Şi eu ca şitine am frecventat diverse „cursuri” de prostologie,pe care le-am abandonat din lipsă de argumente LOGICE.
  Ma trezit la realitate,duşul rece a lui SOCRATE cu a’lui ”
  cugetare”; adevărata înţelepciune,înseamnă să-ţi recunoşti
  ignoranţa.
  Aşa că nevoit am fost, să argumentez LOGIC, cum perechea
  umană/animală,poate să facă rost de cele trebuincioase vieţii,prin puterile proprii!?.
  Nu am reuşit,deoarece *realitatea* demonstrează că VIAŢA şi cele de trebuinţă VIEŢII, le-am primit *DAR* de la MAMA- NATURĂ,pt.a ne bucura de viaţă,printr-un comportament drept/demn,din care să reiasă simpla RECUNOŞTIINŢĂ,faţă de ceea ce am primit.
  Din divorţul celor 2 entităţi,rezultă că s-au separat doar „ideologic”,înpărţirea BUNURILOR nu a avut încă loc.
  Este interesant cum se vor descurca CREAŢIONIŞTI şi CEI ce
  consideră că se descurcă „singuri”,atunci cînd MAMA-NATURĂ
  îşi va lua cea cei APARŢINE!?.
  ANTICRISTUL va lămuri şi această latură a „exzistenţei umane” şi spirituale a VIEŢII,dacă va mai VENI, s-au mai bine zis, dacă va mai fi TRIMIS!?.

 5. @david
  Din punctul meu de vedere Natura nu este o entitate constienta. Daca ar fi ar avea aceeasi problema ca si zeul biblic: ar fi o entitate care sta cu mainile in san privind cum fii sai sunt „batjocoriti” de o alta entitate foarte potenta. Cam asta era si ideea articolului care ti l-am mentionat: o astfel de entitate nu poate fi numita „benevolenta”.

 6. @caramea
  Problema acelor persoane care fac din „inertie” chestia asta ar ramane aceeasi. Daca stiu ca slujesc lui Satan atunci se condamna la o eternitate in iad. Trebuie sa fii sarit de pe fix sau complet retard sa continui sa faci asta pentru bani. Atentie, Satan poate avea si alte intelesuri nu doar cel de „demon”. Spre exemplu poate fi Lucifer, si reprezinta cunoasterea. In contextul acestei interpretari toti oamenii de stiinta slujesc cunoasterii, dar asta nu-i face slujitorii Satanei in sensul dat de biserica.

 7. @Logosfera
  Natura nu a putut apărea de la sine,sper că eşti de acord.
  Sunt convis că ai citit cîte ceva despre sistemul Matriarhal,nu cred că nu ai făcut comparaţie între ideologia MATERNĂ şi paternă.
  Se cunoşte faptul că în urma unei „opţiuni” a cetăţenilor s-a trecut la guvernarea patriarhală şi convingerea mea este că tot în urma unei „opţiuni” se va reveni la ideologia MATERNĂ,altfel spus la DREPTATE şi DEMNITATE SOCIALĂ.
  Este de înţeles supărarea ta şi eu sunt foarte supărat că a fost permisă o atît de îndelungată guvernare tiranică patriarhală,dar te rog punete în situaţia MAMEI?, a cărui copiii,dispreţuiesc educaţia MATERNĂ şi aderă la educaţia paternă iresponsabilă şi ticăloşită a ticălosului tată,nu ai fi procedat la fel?
  În situaţia în care copiii, „comvinşi” pe pielea lor de nefasta „educaţie paternă”,doresc sincer să revină la „educaţia” MATERNĂ,tu cum ai proceda?
  Avînd în vedere faptul că un ciclu de viaţă a SPIRITULUI în trup durează 60-80 ani, „suficient” şi nu etern,ca să înţeleagă şi să trăiască sub guvernarea „tatălui”,nu mi se pare o crimă,ci din contră o LECŢIE binemeritată.
  PS.Ce să înţeleg din afirmaţia ta?:”Dacă ştiu că slujesc lui Satan se condamnă la o eternitat în iad”,dacă tot nu este putere SUPRANATURALĂ!!..,CINE să-i bage la prăjeală şi cine să întreţină „vîlvătaia”?,doar no’r face cu schimbul?
  Ai toată stima din partea mea Logosfera,dar te rog!,la toată „critica” asta bine întemeiată,nu se poate să nu ai o *soluţie*, de ieşire din inpas(o propunere de guvernare)!?
  Eu am făcut „una”,te rog propune şi tu ceva,alminteri simpla contestare a SISTEMULUI,nu ne scoate la liman.

 8. Natura nu a aparut, natura a fost, este si va fi. Natura doar se transforma. Nu ma pot pune in situatia unei mame fara constiinta (asa cum consider eu natura) si apoi sa ma intreb ce ar face acea mama (adica sa-i simulez o constiinta). Legat de ciclul de viata al spiritului in trup, eu consider ca este egal cu ciclul de viata al spiritului PUNCT. Spiritul nu traieste in afara trupului (vezi teoria computationala a mintii). Asta evident in acceptiunea generala a cuvantului spirit. Iar ideea unui spirit ca un apendic al unei entitati vapoaroase care se intinde dintr-o alta dimensiune pana in creierul omului nu ma pasioneaza.
  Eu nici nu spun ca exista un SISTEM (patriarhal, matriarhal) impus din afara. Singura optiune este ca noi sa cream sistemul pentru noi insine. De fapt, asta se tot chinuie filozofii sa creeze de mii de ani: un sistem social in care dreptatea si echitatea sunt norme. Ca sunt 2 galerii in tribunele acestui univers si fiecare are o echipa preferata este complet irelevant pentru echipele care joaca; echipele pot decide sa-si dea sau nu la gioale, sa respecte adversarul sau chiar sa inceteze lupta si sa plece impreuna la o bere. Iar daca in loc de galerii exista doar niste papusari care trag sforile, e o problema care poate fi imputata papusarilor si nu papusilor.

 9. Poti sa-yi arat doar Uneltele Diavolului cu care ati fura sufletul fara sa-ti dai seama

  Uitati aici o viziune clara asupra lumii din perspectiva religiei crestine ( o perspectiva foarte buna ) .Tineti-va tare.

  Cati cunoasteti pe cineva care are probleme cu vrajitoria ? cunoasteti un vrajitor ?

  Intrebare: Ce-ati face daca v-as spune ca in cursul zilei de astazi parasind cladirea in care va aflati, ati da nas in nas cu un vrajitor care ar incerca sa arunce un farmec ( vraja ) asupra voastra ? Ce-ati face ? Care e primul lucru pe care l-ati face ? V-ati ruga ! Cati dintre voi v-ati ruga cum n-ati mai fucut-io inainte ? Cand am rostit cuvantul vrajitorie, ce va venit in minte ? Talismane ,farmece… Aceste lucruri vi nin minte cand vorbim despre vrajitorie. La cartea apocalipsei 18:23, Biblia spune: ” Lumina lampii nu va mai lumina in tine, si nu se va mai auzi in tine glasul mirelui si miresei…” In contextul de aici, Ioan vorbeste despre Babilon. Si spune: ” Pentru ca negustorii tai erau mai marii pamantului, pentru ca toate neamurile au fost amagite de vrajitoria ta”. Biblia spune ca toti cei care sunt inselati… Ce inseamna toti ? Oricine. Toti cei care vor fi inselati, toti cei care vor fi pierduti in zilele din urma, vor fi pierduti din cauza implicarea lor cu ce ? Cu vrajitorie ! E biblia gresita ?

  Cuvantul grec pentru vrajitorie e phamakeia. Cu ce cuvant din limba noastra seamana ? Cu farmacie ! Sau farmaceutice.. Vom privi acum in culise, iar Domnul ne va deschide ochii intr-un mod incredibil ! Ce luam de la farmacie ( Lb .eng. drogherie 0 ? Droguri ( in lb. eng. Medicamente=drogs>droguri ) Sa nu credeti ca spun ca medicamentele este vrajitorie ! Cel putin aspirina sau altele asemenea… dar de la farmacie iei medicamente (droguri ). Definitia acestui cuvant pharmakeya este aceasta: Orice face ca minte sa nu mai urmeze voia sau legea lui Dumnezeu. Aceasta ne deschide o perspectiva asupra a ce inseamna vrajitoria in Biblie. Marijuana, cocaina fac mintea sa nu mai poata urma vointa sau legea lui Dumnezeu ? ( raspundeti voi ). Unul din lucrurile pe care Diavolul le-a facut,a fost acela ca prin industri distractiilor,a proiectat aceasta imagine despre vrajitorie. Alcoolul poate face mintea sa nu mai vrea sa urmeze voia sau legea lui Dumnezeu ? Stiti cum se mai zice la alcool ? Spirit ! V-ati dat seama…! ( in eng. cuv. spirt = spirit )

  Motivul pentru care aceste lucruri sunt asa greu de invins, este pentru ca nu avem de-a face cu lucruri naturale,ci cu ceva care este supranatural ! Oaer televizorul…? Televizorul poate face mintea sa nu mai urmeze voia sau legea lui Dumnezeu ? Nu vorbesc despre toate televiziunile, pentru ca unele sunt care mai promoveaza si lucruri bune, dar foarte putine.

  Poate muzica…face mintea sa nu mai urmeze voia sau legea lui Dumnezeu ? Fratiilor, avem de-a face cu vrajitoria. Ne confruntam cu vrajitoria, copii nostrii o fac, si totusi o privim ca pe ceva natural.
  Daca ar fi sa punem laolalta drogurile, alcoolul, Tv-ul, muzica intr-un singur termen, cum l-am numi ? Entertainmant – Industria distractiei ! Despre asta e vorba nu-i asa ? E vorba de droguri, de alcool, de toate lucrurile facute sa ne indeparteze mintiile de Dumnezeu, sa ne impiedice in a urma voia si legea lui Dumnezeu. Vom analiza cuvantul entertainment ( distractie ). Ce inseamna “enter” ? Inseamna a intra ( in lb. eng ) Ce inseamna “tain” ? Inseamna a tine, a posea ( in lb. eng. ). Iar “ment” este o stare de fapt ( lb. eng. ). Deci laolalta inseamna a intra, a poseda si a mentine intr-o stare de posedare .Biblia spune in Evreii 13, 1,2 ca trebuie sa fim atenti in a primi pe oaspeti, pentru ca unii facand asa, au gazduit pe cine ? Pe ingeri.! Daca e posibil sa gazduiesti ingeri buni, e de asemenea posibil sa gazduiesti ( entertain in lb. eng. ) si ingeri rai, Cuvantul grec pentru “entertainment” este a fi gazda, a invita inauntru. E posibil ca prin industria distractiei sa fim gazde pentru Diavol si ingerii sai ?

  Numesc industria distractiei, Gaura neagra. – esteun obiect in spatiu a carui forta gravitationala e asa puternica, incat nici macar lumina nu poate scapa.- multi dintre noi suntem prinsi in Gaura neagra. Suntem atrasi catre aceast Gaura neagra. Pierdem tineri in aceasta Gaura neagra, chiar acum cand vorbim.

  Apocalipsa 12.9: ” Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi numit Diavol si Satana,acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe Pamant si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui”

  De ce au fost aruncati Satana si ingerii sai dine Cer ? In Isaia 14:12-14, Biblia spune ca Satana a dosrit sa fie ca Dumnezeu ! Satana a vrut sa fie mai bun si mai mare ca Dumnezeu ! ( ideea pe care se bazeaza si miscarea New Age ). Fratilor, va dati seama ca dorinta de a deveni mai faimos ca altcineva, dorinta de a primi inclinare asi are origine in Satana ? Va dati seama ca aceasta e factorul motivator pentru toti cei care vor sa intre in Gaura neagra ? Fiecare vrea sa devina faimos.

  Acesti ingeri au fost aruncati pentru ca au dorit sa fie mai renumiti de catre dumnezeu. Aceste stele au fost aruncate jos pe Pamant. Si este de inteles ca aceste steel fac acelasi lucru… Apropo, am amintit de stele ,pentru ca daca citesti in apocalipsa 12.4 spune ca satana tragea cu coada a treia parte din stelele cerului. Biblia le numeste stele. Aceste stel au fost aruncate pe pamant si fac aici ,excact ce faceau si in cer. ai indeaman sa se numeasca… stele ! Asa ca avem steel de fotbal, stele de cinema, stele de filme ( movie stars ) stele de basket, stele de muzica .Si noi ne inchinam stelelor . Astrologia este o forma a vrajitoriei o forma de spiritism.Este posibil ca Satana sa ne insele prin astrologie ? E posibil sa ne conducem vietile dupa observarea stelelor ? E posibil sa ne imbracam si sa vorbim dupa stele, iar facand asta putem oare fi cititori in stele ? Biblia spune ca aceste stele au foat aruncate pe pamant. Imi poate cineva spune unde este casa lor ? Hollywood !

  Fratilor nu e o coincidenta ! Orasul ingerilor cazuti… Hollywood, Los Angels. Caminul stelelor. Intrebare: care stele: Acelea care au cazut din cer ! Fratilor ,acesta este capitala lor, de aici asi exercita influenta asupra intregii lumi, va dati seama de asta ? Cati ati auzit de Harry Potter ? Poate nu stiati , insa Harry Potter are o bagheta magica. Ceea ce probabil n-ati stiut este ca bagheta lui a fost facuta din ceva numit holly tree ( copacul sfant ) Iar holly tree-ul este unul din cei noua copaci sacri ai vrajitorriei. Acest copac cunoscut si ca Holly wood ( lemn sfant ) era folosit pentru adormirea oamenilor.. Daca nu ma credeti cautati pe internet. Tastati bagheta lui Harry Poter si o veti gasi !

  Bagheta lui Harry a fost facuta din Holly… Acest copacsfant avand fructe rosii – fructeel erau foarte atractive, dar daca le mancai puteai muri. Arata bine, dar era otravitor…Copacul era folosit pentru farmecele de somn, sau pentru a-i ajuta sa moara mai confortabili…! Se poate ca Hollywood-ul sa fie bagheta magica a Diavolului ? E posibil ca prin aceasta bagheta sa-i adormi pe oameni, Sa- impiedice pe oameni sa aiba vreo legatura cu Dumnezeu ? Cand Satana a venit la Adam si Eva sa-i distreze – sa intre ,sa-i posede si sa-i mentina intr-o astfel de stare – asta vreau sa spun prin entertainment ( a distra )… Cand a veni s-o distreze pe Eva, a aparut si i-a zis: Hei Eva ! Eu sunt Diavolul ! ? Ce-a folosit ? A folosit un medium, un sarpe ! Pentru ca stia ca daca oamenii lui Dumnezeu l-ar fi vazut asa cum era, s-ar fi dat inapoi.Asa ca a trebuit sa folsoeasca un medium. E uimitor ca pluralul lui medium nu este mediums ci media ! E posibil ca Satana sa foloseasca astazi media, ca pe un medium care sa ne distreze ( entertain ) ? Sa ne posede si satina intr-o asemena stare…

  Stiati ca definitia cuvantului ” a distra” este acesta: “a insela prin abaterea atentiei” e definitia din dictionar cuvantului ” a distra”. In ziua de azi suntem distrati de catre dusmanul sufletelor.

  Channeling-ul este abilitatea psihica de a comunica cu spiritele rele printr-un medium .Se numeste Channeling…Gasesc ca e uimitor ca atunci cand pornim acea cutie, incepem sa navigham prin ce ? Prin canale… E posibil ca Diavolul sa aiba un canal si pentru noi ? E posibil ca atunci cand pornim acea cutie si incepem sa privim anuimite programe,sa aiba loc o sedinta de channeling ? E posibil ca Diavolul sa-si imprastie caracterul prin multele canale pe care tu si cum mine le privim ? Va dati seama ca Satana vrea sa ne transmita caracterul sau ? Daca va place sexul ,are u ncanal pentru voi.Daca va place violenta ,are u ncanal pentru voi. Cand privim aceste lucruri, cand e deschis un canal intre mintea noastra si acel ecran, Diavolul asi sadeste in noi caracteristiciile lui, iar cand venim la biserica le aducem cu noi si nu ne mai intelegem unii cu altii…” privind suntem schimbati” Programare. Stiti ce-i aceea programare ? ceva sau cineva programat. Cand ne urmarim programele ,trebuie sa pricepem ca intr-un fel sau altul are loc o anume programare ! Suntem programati de programul inamicului.. Ce inseamna telecomanda ? Inseamna a controla de la distanta.

  Fratilor, dusmanul are o telecomanda pentru fiecare dintre voi.Infrcosator e ca nu o vedem ,pentru ca e la indepartare. Obisnuim sa spunem: “Eu nu vad nimc gresit in asta ! Nu ma controleaza nimeni ~ Fratilor, unul dinte lucrurile pe care le-a facut – Va Urma
  Francisc did not rate this post.

 10. „Ce-ati face daca v-as spune ca in cursul zilei de astazi parasind cladirea in care va aflati, ati da nas in nas cu un vrajitor care ar incerca sa arunce un farmec ( vraja ) asupra voastra ?”
  As incerca sa descopar cum creaza iluzia. Nu exista vrajitorie, doar iluzionism.

 11. Ceea ce Este Dumnezeu transcende orice concept omenesc.- Nu poti defini ceva ce este infiint, iar atunci cand o facem, al limitam pe Dumnezeu de un infinit de ori a ceea ce este de fapt.

  Datorita faptului ca traim intr-o societate patriarhala ( societate dominata de barbati ) totul este bazat pe principul masculin – Dumnezeu este barbat ( Tatal nostru ) vezi greseala crestinismului ? Mai degraba Dumnezeu este androgin decat barbat sau femeie. Sau cum mai spunea un proverb: “Dumnezeu ca mama este iubire, iar ca tata intelepciune” – dupa cum am spus si mai sus conceptul de Dumnezeu ( domnul-Zeu ) depaseste perceptia umana. Cand am spus mai sus ca Eu sunt Dumnezeu, nu m-am referit la corpul meu, ci la suflet sau la constiinta infinita – un adevar la care au ajuns foarte putini, printre care IIsus Hristos, Buddha, Mohamed…- Acestia au atins constiinta Christica – mesajul lor a fost si este ca fiecare dintre noi sa realizam adevarul – adevarul ca Dumnezeu se afla in noi.

  ” Despre Imparatia Cerurilor Nu Se Poate Spune Ca Este Aici Sau Acolo Caci Imparatia Lui Dumnezeu Este Inauntrul Vostru” – Imparatia cerurilor poate fi descrisa ( desi efemer ) ca o stare de constiinta pura. ( Dumnezeu se manifesta in om sub forma de constiinta ) – cunoasterea nu este intelegere ci experienta proprie, directa.

  Ccredinta in Dumnezeu mi-a oferit raspunsuri la intrebarile referitoare le existenta si rolul meu pe acest Pamant. Am invatat, ca atunci cand dau vina pe cineva sau sunt suparat pe ceva negativ /rau, nu fac altceva decat, sa-l amplific si sa-l intorc impotriva mea. Ceea ce numim noi ca fiind rau este o iluzie deoarece binele si raul sunt doar niste experiente intrepretate in 2 moduri diferite de creierul nostru, ce este bine pentru mine poate fi rau pentru altcineva si viceversa. Nu exista o persoana, un suflet ( entitate de energie ) care sa fie in totalitate negativa. De asemenea, Satana, nu este nimic altceva decat o entitate de energie – un complex de forte care actioneaza in campul constiintei umane cu scopul de a o slabi si de a o mentine intr-o stare inconstienta si identificata cu constructii-mentale ireale. Si care se opune oarecum evolutiei, spun “oarecum ” deoarece acesta face parte din evolutie , dar noi il vedem ca fiind ceva rau. Cum am putea sa stim ce este lumina daca nu am cunoaste intunericul ? Nimic nu este separat de Dumnezeu – Dumnezeu este Absolut ( care cuprinte totul – infinitul ) . Sa spui ca aceasta entitate de energie -Satana este separat de TOT CEEA CE ESTE ( Dumnezeu) , este ca si cum ai spune ca Dumnezeu a omis o eroare, ca a pierdut controlul sau ca nu este absolut.

  Pacatul reprezinta de fapt caderea in constiinta, stare inconstienta ( exista si fiinte cu constiinta inalta: Ingeri , asrhangheli etc. )

  Gandhi: “Singurii demoni cu care trebuie să luptăm sunt cei dinlăuntrul nostru”

  In religia islama ( Coran ), Diavolul reprezinta dusmanul omului, ci nu al lui Dumnezeu – Dumnezeu este Prea Mare pentru a avea dusmani. Lupta pe care trebuie s-o ducem este cu noi insine, sa redescoperim esenta divina din Noi.

  Satana, Diavolul,Sarpele, Baphomet, Pan, Lucifer = un complex de forte care actioneaza in campul constiintei umane cu scopul de a o slabi si de a o mentine intr-o stare inconstienta si identificata cu constructii-mentale ireale.

  Acest complex de forte actioneaza in noi ca un element conservator , ca o forta opusa si contrara impulsului nostru catre evolutia si expansiunea Constiintei.

  Recunoasterea in profunzime a acestui complex de forte-Satana in viata noastra, demascarea actiunii sale si transcenderea sa este o sarcina care poate parea dificila, dura generatoare de indoieli si suferinta si care in ultima instanta, este incercarea sa de a ramane in viata

  Unul dintre principalele scopuri ale satanei asa cum ne indica si numele, este de a ne sfida: a ne pune la incercare capacitatile, vointa de a urma calea catre expansiunea Constiintei, in mod neabatut.

  Ne sfideaza, cu scopul de a pune la incercare si apoi, de a face libera intentia noastra de a pasi catre acele realizari maiestruoase care stau in puterea noastra si care sunt specifice noua, ca fiinte umane magice si minunate

  Acest concept al unei forte opuse care provoaca impulsul nostru catre constiinta poate parea aparent bizar, daca nu chiar la limita credibilului, si totusi acest concept este bine argumentat descris si studiat in amanunt in foarte multe traditii spirituale de pe acest pamant.

  De exemplu ,intr-una din cartile esoterice ebraice ,Tora si in invataturile intelepte cuprinse in Cabala ,exista descrieri complexe ale scopului si ale armelor aflate la dispozitia unei entitati energetice al carui nume a devenit sinonim cu fortele raului in Biserica Catoilica: Satana.
  Satana a carui semnificatie nu este alta decat Vrajmasul / Adversarul / Sfidatorul- este acea entitate energetica, in calitatea sa de adversar, ne impiedica sa ajungem la Lumina.

  Scopul sau principal, potrivit traditiei ebraice este acela de a crea forta opusa celei care ne trage catre lumina, cu scopul de a permite eliberarea fortei schimbarii deoarece, fara o opozitie, n-ar mai exista tensiunea care sa ne directioneze catre Constiinta si catre cautarea luminii.

  Ceea ce este important de subliniat aici este rolul pe care Vrajmasul prin excelenta din traditia ebraica Satana ,il joaca in expansiunea constiintei.

  upa cum bine se stie, Satana este cunoscut si ca Diavolul. Insa putini stiu ca termenul diavol deriva din latinescul Diabolus si din termenul din greaca veche Diabolos, adica “Cel care separa”
  Ce Separa ?
  Ceea ce nu are nici un sens sa fie separat.
  Ceea ce este stapanit doar daca este separat

  Divide et Imperu
  Strategie avand ca scop obtinerea unei pozitii privilegiate, divizand si fragmentand forta de opozitie in asa fel incat aceasta sa nu se poata uni contra unui obiectiv comun

  Totusi, traditiile cautarii interioare din toata lumea par sa recunoasca in/ Sfidator alte scopuri, mai concrete, dincolo de cel mai mult abstract despre care am vorbit.

  na distre responsabilitatiile noastre ca fiinte umane este de a cuprinde si de a realiza cu ochii si cu Constiinta noastra cat din aceasta cale este real si cat o alegorie cu o semnificatie mult mai vasta.
  Francisc did not rate this post.

 12. Ben stewart: “ In scripturi, se spune ca ingerii le ghideaza oamenilor constiinta pentru actiunile lor sau ca zeii isi exercita puterea asupra omului. Multe invataturi spirituale si stiintifice din antichitate aveau credinta ca ierarhiile: Ingeri, Arhangeli, pana jos pe linie la Heruvimi si Serafimi, sunt ierarhiile psihicului uman. De aceea, trebuie sa intelegem ca atunci cand toate miturile antice si sfintele scripturi vorbesc despre influenta spirituala a unei fiinte superioare, se refera la fortele arhetipale care ne sunt inerente, nu la o influenta provenita dintr-o sursa exterioara. Din acest moment, incepem sa vedem revelanta Astrologiei ca forma de stiinta antica si care a reaparut in secolele 19 si 20 sub numele de Psihologie. Insusi Friederich Nietzsche afirma: ” Cata vreme veti considera stelele ca ceva aflat deasupra voastra, inca veti avea o cunoastere trunchiata. Aceasta este Astro-Psihologia, care cartografiaza abilitatile interne ale psihicului.

  In vremurile pre-crestine, existau scoli cunoscute astazi ca “scoli ezoterice” sau “religii ezoterice”. Mesajele encodate in scripturi si in arheologia antica au provenit de la adepti ai stiintei spirituale. Intentia era de a-i invata pe initiati sensul profund al acestor mituri. Ce a fost numit mai tarziu Lucifer, Satana, sau Diavolul era reprezentantul Ego-ului ce rivalizeaza cu Dumnezeu – reprezentatul Sinelui. Adevarata identitate este epicentrul intregii fiinte a unei persoane. Este suma totala a tot ceea ce suntem. Falsul ego ,pe de alta parte, este ideea si conceptul pe care il cream in legatura cu noi insine ,in cursul vietii noastre. ce exclude ,tipic, orice insusiri pe care nu vrem sa le acceptam despre noi insine. In orice caz, Umanitatea a fost inzestrata cu libertaea de a alege, fie sa asculte de adevarata identitate, fie sa cada prada tentatiei vanitatii si a materialismului falsului ego. Aceasta este insusirea ce ne diferentiaza pe noi, ca oameni, de animale. Libertatea noastra de alegere. Alegerea de a ne urma planurile si idealurile ori impulsurile noastre naturale. Alegerea de a sprijini natura sau de a o distruge. Aceasta libertate de alegere impovareaza credinta intregului organism pe care-l numim umanitate “

  Ceea ce se intampla in Lume este dominatia falsului nostru ego si separarea noastra de Sine. Per asamplu raportat la toti oamenii, vanitatea duce la segregare si concurenta. Concurenta duce la frica si lacomie.Lacaomia duce la inselatorie si imoralitate. Iar imoralitatea este terenul propice bolilor sau declansarii de razboaie pe Pamantul nostru. Orice actiune de ura si generatoare de distrugere in lumea noastra incepe cu ura de sine si auto-distrugerea. Si toate acestea incep odata cu prabusirea comunicarii. (Ben stewart)

  “Aceasta realitate este o proiectie a psihicului nostru”

  Majoritatea religiilor ca sisteme de control social au avut ca scop de a ne deruta si a ne prezenta aceste cunoasteri intr-o forma distorsionata.

  Nu spun ca religiile de pana acum nu sunt bune, ci doar ca mesajul acestora au fost prost interpretate. Ba mai mult, se face tot posibilul sa se starpeasca orice punct de autenticitate pe care al prezinta religiile cu care am crescut noi si parintii nostri ( Ex: Miscarea New Age )

  Avem nevoie de o noua abordare a religiei, ci nu de o noua religie. – Avem nevoie de o noua ordine mondiala, dar nu de una impusa de tiranii care au manipulat si controlat omenirea mii si mii de ani la rand.

  Acest sistem corupt al religiei sub care am trait atat amar de vreme, ne-a facut sa credem ca Dumnezeu are nevoie de frica, veneratia si jertfa noastra. Dar adevarul este ca, Creatorul nu are nevoie de nimic de la creatia Sa, deaorece El insusi este CREATIA- Aceasta cunoastere a fost suprimata si inlocuita cu alta falsa, cu opusul. De fapt acesta este si principiul pe care se bazeaza aceasta societate. Adeuceti-va Aminte de ce a spus Michael Ellner:

  otul este inversat, cu susu-n jos:
  Doctorii distrug sanatatea,
  Avocatii distrug justitia,
  Universitatile distrug cunoasterea
  Guvernele distrug libertatea
  Mass Media distruge Informatia
  Si Religia distruge Spiritualitatea.

  Un argument in plus la ceea ce am relatat mai sus este ca, acesti Illuminati folosesc aceleasi simboluri si principii sacre, dar opuse ( inversate ) pentru a creea o energie negativa, sau mai bine zis de a imputernici aceea entitate energetica ( Satana ,Lucifer ,Baphomet ,Sarpele…) pe care noi o alimentam cu frica.

  Pentagrama este un simbol precreştin asociat cu venerarea naturii. Anticii considerau că lumea are două componente – cea masculină şi cea feminină. Zeii şi zeiţele lor colaborau pentru a menţine echilibrul de forţe. Yin şi Yang. Când masculinul şi femininul se aflau în echilibru, în lume domnea armonia; dezechilibrul lor ducea la haos. Pentagrama este reprezentativă pentru componenta feminină a tuturor lucrurilor – un concept pe care istoricii religiei îl numesc „femininul sacru” sau „Zeiţa”. În sensul său de bază, pentagrama o simbolizează pe Venus, zeiţa iubirii sexuale şi a frumuseţii.

  Pentagrama, de obicei cu un cap de ţap ( inversata ) este folosită de Satanişti , dar şi de veneratorii diavolului,care este folosita pentru a deschilibra fortele Yin şi Yang, ( pentru a crea dezarmonie in aceasta lume). Traim intr-o lume dualistica: pentru intuneric exista lumina, pentru rosu exista verde, pentru cald exista rece – totul tine de sistemul de referinta al observatorului. Dualismul este prezent pretutindeni – chiar si in modul de alcatuire a mintii tale – creierul este format din doua emisfere – stanga (ratiunea, lingvistica) iar dreapta (subconstinetul, intuitia, spiritualitatea). “Din pacate” societatea occidentala (construita de Illumianti ) pune accentul numai pe partea rationala – pe emisfera stanga ( masculin ). Datorita lipsei de timp pentru introspectie – adica momente in care sa fim singuri cu gandurile, emotiile si senzatiile noastre, nu facem decat sa ne izloam de emisfera dreapta responsabila cu intuitia, spiritualitatea…

  Celebritatile sunt doar niste marionete folosite de cei care folosesc acest principiu
  va rog vizionati acest video: http://www.youtube.com/watch?v=7PQLn9cDiGI&feature=player_embedded

  In acest clip este decodat mesajul ascuns al lui Michael Jackson, din melodia Dirty Diana, care se refera la acea entitate energetica-Satana ce corupe sufletele oelebritatilor, daruindu-le in schimb o viata lipsita de griji.
  Francisc did not rate this post.

 13. Falsul Mesia (Din Apocalipsa-Biblia ) va sosi sub forma de “stare inconstienta” la oameni, nicidecum ca o persoana fizica, batalia se duce pe plan psiho-energetic, nu pe cel fizic ! Aceasta stare inconstienta s-a implementat in mintiile noastre de foarte multa vreme, dar ne este prea frica sa recunoastem . La fel si Isus Hristos soseste ACUM sub forma de Constiinta – Constiinta Christica. (Apocalipsa-Biblia: distrugerea Diavolului definitiv )

  Noi folosim termenul “Conştiinţa Christică” foarte des. Şi, miezul, în profunzime, ar însemna “conştiinţă cristal” sau “conştiinţa clară”, o stare care nu este ataşată karmei sau dualităţii, în starea sa normală. Yeshua – sau altfel Iisus – a fost primul care a venit cu această energie de conştiinţă – Christică. Mulţi dintre voi aţi ajutat la aducerea seminţei iniţiale a acesteia cu câteva mii de ani în urmă. Acest fapt a creat un potenţial pe Pământ începând cu acel timp, şi care creşte şi creşte şi creşte.

  Conştiinţa Christică nu este o persoană. Este un atribut de claritate şi simplitate şi care se mută dincolo de dualitate. Această stare poate fi întruchipat în viaţa de zi cu zi. Pur şi simplu această stare a fost adusă înăuntru de multe entităţi, cele pe care voi le numiţi Maeştri, precum Iisus, Buddha sau Mohamed, . Ei toţi au ţinut în interiorul lor conştiinţa Christică, dar acesta nu a putut fi exprimată în întregime şi demonstrată în viaţă aşa cum puteţi să o faceţi voi acum. Deci, conştiinţa Christică este claritate şi eliberare de trecut. Această stare este, în centrul ei, de asemenea, energiile care vin înapoi în echilibru şi apoi se lărgesc încă odată.

  “Tu eşti iubirea însăşi – atunci când nu te temi” ( NISARGADATTA MAHARAJ )

  Amintiţi-vă ce a spus Isus pe când era schingiuit: Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac . Tot Isus ne spune sa ne iubim dusmanii. Ideea este ca nu trebuie sa uram, deoarece prin aceasta actiune al amplificam si al intoarcem asupra noastra . Isus Hristos: “Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci a unora ca aceştia este împărăţia Lui Dumnezeu”(Marcu ) – aici El se referea la inocenta, sa fim inocenti precum copiii – fara prejudecati, cu sufletul curat.

  Singura arma cu care putem invinge in viata este IUBIREA

  Exista doar doua tipuri de emotii pe care fiecare om le simte. Frica si Iubirea. Toate celelalte sunt ramificatii directe sau indirecte ale celor doua. Fricii ai este caracteristica o vibratie de frecventa lunga si lenta, in vreme ce iubirii ai e specifica o frecventa foarte intensa si rapida.

  Fiecare gând şi emoţie îşi au un corespondent chimic, emis de creier şi care se îndreaptă la fiecare celulă. Gândurile şi emoţiile negative emit substanţe otrăvitoare, care pur şi simplu distrug sănătatea celulelor. ( si ne mai întrebăm de ce medicina modernă a constatat că stressul este principala cauză a bolilor grave )

  De ce ar vrea “Dumnezeu” ca noi sa traim in frica, atata timp cat aceasta emotie negativa duce spre boala si distrugere ? Spun asta, deoarece Frica este introdusa in aproape fiecare domeniu al societatii noastre, mai ales in religie. Totul este bazat pe frica. statisticiile ne araat ca 95 % din populatia globului traieste in frica. Eliberati-va de frica, nu este nimic care sa va faca rau ., totul este o iluzie , un joc ,o aventura…

  “Unul din aspectele esentiale ale vitalitatii este spiritualitatea constientizarea unui scop inalt, impulsul, viziunea superioara catre dezvoltare, evolutie, implinirea potentialului nostru cel mai inalt. Prin natura sa, spiritualitatea se adreseaza unui nivel de constiinta dincolo de cel obisnuit al vietii si aspectelor sale de zi cu zi. E de la sine inteles ca, pentru a o practica, spiritualitatea are nevoie de un nivel de energie vitalitate dincolo de limitele uzuale, dincolo de identitatea noastra de fiinte sociale si chiar de fiinte umane. Acest nivel inalt al vitalitatii se afla in noi, si poate fi accesat indeosebi atunci cand ideea noastra despre cine suntem noi evolueaza.” ( Dan Stan )

  Darul Lui Dumnezeu = Vointa Libera !

  Albert Einstein a relatat foarte frumos aceasta idee in citatul: “Dacă oamenii sunt buni doar pentru că se tem de o pedeapsă şi speră într-o răsplată, atunci suntem, într-adevăr, o adunătură jalnică.” . Fiecare dintre noi are un anumit scop pe acest pamant, si fiecare dintre noi are dreptul in fiecare moment de a alege binele sau raul.- pana cand vom realiza ( atinge ) adevarata noastra esenta divina.

  Exista o lege spirituala – Dupa fapta si rasplata. Cea mai mare parte a oamenilor consideră viaţa o luptă, ori viaţa nu este o luptă, ci un joc. Este un joc în care nu poţi cîştiga, dacă nu cunoşti Legea Spirituală. Vechiul şi Noul Testament dau o minunată clarificare regulilor acestui joc. Iisus Hristos a numit acest joc A DĂRUI şi A PRIMI.

  “Tot ceea ce un om seamănă, va culege”, ceea ce înseamnă că ceea ce un om dă prin cuvînt sau prin acţiune îi va fi REDAT; ceea ce dă, va reprimi. Dacă seamănă ură, va primi ură; dacă iubeşte, va fi şi el iubit; dacă critică, va fi criticat; dacă minte, va fi minţit; dacă trişează, va fi jefuit. ” ( FLORENCE SCOVEL SHINN )

  Darul lui Dumnezeu este – Vointa Libera. Fiecare dintre noi avem cate un drum de parcurs, unii sunt mai in fata altii mai in spate ( treptele evolutiei ), dar nimeni nu ramane in urma.

  Ian Xel Lungold despre Liberul Arbitru:
  Exista o singura LEGE IN UNIVERS ( restul sunt fragmentari ) La ceea ce esti ATENT de aceea devii CONSTIENT. INTOTDEAUNA !!! Nu conteaza ca esti doar un copil, cu trei furnici pe un bat, acestora dandu-le ATENTIA. Sau daca esti o fiinta Multidimensionala, ce priveste peste cinci universuri. La ceea ce esti ATENT de aceea devii CONSTIENT. INTOTDEAUNA !!! Iar oamenii vorbesc despre liberul arbitru … …”Unde este liberul meu arbitru ?”… Exista deasemenea, numai o singura explicatie al liberului tau arbitru. ALEGEREA TA, LA CEEA CE ATI DAI ATENTIA ! INTOTDEAUNA ESTE ALEGEREA TA ! Liberul tau arbitru se rezuma la ceea ce ALEGI sa fi ATENT !

 14. Adevaratele invataturi ale Crestinismului sunt inscrise in genele noastre, in ADN-ul nostru, in constiinta noastra – oricat de mult s-ar chinui acesti “Illuminati” sa distruga sau sa distorsioneze scripurile, nu au nici o sansa..

  Adevarul este ca noi suntem Illuminati ( iluminare ), noi suntem cei care trebuie sa ne luminam. Ei si-au pus acest nume pentru ca le este frica de Iluminare. Noua Ordine Mondiala este a noastra ci nu a lor.. Dupa cum am spus si in primul post, Crestinismul va disparea – Crestinismul exterior acela ca sistem de control social. Iar Crestinismul adevarat din interiorul nostru va inflori.

  Credem in Biblie si in IIsus Hristos, dar cati dintre noi urmeaza cu adevrat invataturile ?

  In mai multe locuri de pe acest Pamant, si-a facut aparitia in fatza a mii de oameni Fecioara Maria, ba mai mult sunt si dovezi, credinciosii au filmate cu telefonul mobil. – Ce sa-ti povestesc, Fecioara Maria si-a facut aparitia in fatza mea, iar eu am filmat-o cu unealta Diavolului. Tel. mobil ( S-a demonstrat ca aceste aparate emit unde-electromagnetice care afecteaza grav creierul uman )

 15. Este ingrozitor ceea ce se intampla cu oamenii din ziua de azi, ei sunt precum Zombi. Cat de tampit trebuie sa fi sa faci asa ceva – sa filmezi in timp ce ti se arata tocmai Fecioara Maria…? Binenteles ca acea aparitie nu a fost una adevarata, ci mai degraba o holograma realizata de un dispozitiv pe sistem de laser., in orice caz oamenii sunt incuiati .Mie daca mi-ar aparea fecioara Maria sunt sigur ca as amuti ,as ramane lemn, iar cateva saptamani nu as mai fi in stare sa mai scot u ncauvant. Desigur acea aparitie poate fi si o proiectie a psihicului colectiv -al grupului de oameni aflati la fata locului.,dar si aceasta in zadar deoarece psihicul uman este profund bolnav.

  Suntem asa de incuiati, incat chiar credem ca Iisus sau Fecioara Maria asi va face aparitia din ceruri

  Eu unul cred ca IIsus Hristos asi va face aparitia sub forma de constiinta pura “implementata” in mintiile oamenilor, ci nici decum ca un superman zburand prin cer – de fapt asta a fost si ideea sistemului de ati pune tot felul de avatare in fatza iar tu sa-i venerezi, cand de fapt acel avatar esti chiar tu , este forta divina din tine si din fiecare fiinta de pe aceasta planeta ( si nu numai ). De aceea in Biblie scrie ” Voi toti sunteti Dumnezei ,dar ca niste oameni veti muri” sau “Imparatia Cerurilor se afla in Voi” .

  Imparatia cerrurilor nu se afla intr-o alta dimensiune ci in constiinta noastra .

  POVESTIOARA – “Frica Noastra Cea Mai Profunda” – Frica noastra cea mai profunda nu este ca am fi neadecvati. Frica noastra cea mai profunda este ca suntem puternici peste masura. Lumina din noi ne inspaiminta mai mult decat intunericul. Ne punem intrebarea: cine sunt eu ca sa fiu stralucitor, minunat, talentat, fabulos? De fapt, cine esti tu sa nu fii toate acestea? Esti copilul lui Dumnezeu. Faptul ca te simti nesemnificativ nu va schimba lumea. Nu este nimic inaltator in a te micsora pentru ca ceilalti sa nu se simta siguri in preajma ta. Cu totii avem menirea de a straluci, asa cum fac copiii. Ne-am nascut pentru a manifesta gloria lui Dumnezeu care se afla in noi. Nu se afla numai in unii dintre noi; se afla in fiecare dintre noi. Si pe masura ce lasam lumina din noi sa straluceasca, inconstient daruim celorlalti permisiunea de a face acelasi lucru. Pe masura ce ne eliberam de propria noastra frica, prezenta noastra ii elibereaza automat pe ceilalti.”

  Este foarte greu de acceptat aceste adevaruri deoarece am fost programati sa gandim limitat sau deloc. De ce crezi ca Mass Media promoveaza comportamentul
  sexual degenerat, homosexualitatea, drogurile, violenta, violurile, crima si peste toate IGNORANTA. … ? pentru a te iindeparta de Adevar – Adevarul ca esti un sclav – traiesti intr-o inchisoare a mintii tale.

  Mass Media nu se afla acolo pentru a te informa si a-ti spune adevarul. Mass Media se afla acolo pentru un singur motiv, si acela este de a vinde PUBLICITATE. Ei vor ca tu sa fi nesigur, inconstient, instabil si speriat.

  Mass-Media este o afacere.nimic mai mult. Este o afacere care se afla acolo pentru a-yi vinde ceva. Ceea ce vand ei nu este adevarul. . Ei te mint !!! Ce ar trebui sa faci este sa investighezi totul. Pentru a face acest lucru va fi necesar sa stingi televizorul. Programele tv sunt create in asa fel incat sa te tina total distras, nestiuitor,confuz si dezinformat. Nu vei descoperi nimic de valoare uitandu-te la stiriile tv…NICIODATA !!! De ce crezi ca se numeste Program ? ( programare ) Gandeste-te cu adevarat la asta !

  Zilnic milioane de oameni sunt bombardaţi cu imaginile şi gargara unor personalităţi de mahala, cu scandaluri ieftine, sexualitate degradantă şi ostentativă, senzaţional de mucava, materialism exacerbat şi violenţă oripilantă al căror apogeu sunt ştirile de la ora 5, gen de ştiri inventat chiar de Pro tv. Toate acestea provoacă în conştiinţa lor înlocuirea adevăratelor valori precum binele, adevărul, iubirea, frumosul şi înţelepciunea, care stau la baza dezvoltării individualităţii sănătoase, a familiei, a comunităţilor spirituale armonioase şi a naţiunilor.

  Ce stiu manechinii si Papusile care prezinta stiriile tv despre tot ce se intampla in Irak sau Pakistan ? ce au experimentat ei ? Au fost ei pe linia De Front ? Ce ai califica pe ei sa-ti ofere Stiriile ( Noutatile ) In afara de Schimbarea Hainelor inainte de stiri, machiajul si citirea unor articole scrise de altcineva ?

  Ei sunt niste marionete care citesc nimic altceva decat Ceea Sau aeeC ( Invers ) vad pe ecranul unui Prompter.

  http://www.youtube.com/watch?v=2lmzApuLbXE&feature=player_embedded

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *