Crestinii spun lucruri traznite

Din articolul despre Republica Teocrata Romana de pe contributors.ro aflai ca intr-un indreptar de spovedanie exista, printre pacatele capitale si urmatoarea:

Am ris de preoti ca sint inculti

Problema nu e ca preotii sunt inculti (si javre si hoti si ipocriti) ci ca radem de ei pe tema asta. Iar paragraful respectiv a fost scris de un preot care-si demonstreaza astfel incultura. Sunt curios daca preotii au cumva un indreptar propriu de spovedanie care contine

Prin incultura, prostia, lipsa de caracter, ipocrizia de care am dat dovada l-am facut de cacat pe Creatorul Universului

Bai, preotilor, cine dreacu’ vrea sa petreaca o eternitate alaturi de voi in rai? De fapt intrebarea nu are rost pentru ca unde sunteti voi, e Iadul cu adevarat.

9 comentarii la „Crestinii spun lucruri traznite”

 1. Dar dacă am râs de popi că-s îmbrăcați funny și că bărbile lor sunt chemarea păduchelui, e păcat sau nu-i problemă, că nu m-am luat de chestia evidentă (și tristă, cum să râzi?) cu incultura?

 2. @literesicifre
  N-ai citit biblia? Daca razi de parul sau lipsa parului profetilor lui Yehova, un urs va fi trimis sa ucida zeci de copii. Eu te sfatuiesc sa nu razi de barbile lor.

  Nu cred ca e chiar trist ca preotii sunt inculti ci ca multi se uita in gura acestor jivine crezand ca le vorbeste Sfatul Duh.

 3. ha ha ha, ma apuca plinsu’ de atata ras..auzi bre, sa citesti Biblia e zero barat, fara interpretarea Traditiei, nu se citeste ad literam/sola.. e chiar nociva, nu ai suficienti neuroni ca s-o pricepi, d’aia sint (si)zeci de mii de secte ce isi spun”crestine”. tu ca ateu interpretezi dupa paradigma ta. la fel ca un pastor (neo)protestant. penibil! pune mana si citeste carti de exegeza. altfel esti doar unul dintre ignoranti.
  ps- normal mai Logosfera (ai intuit bine..) ai exact liberul arbitru(in aceasta viata) cat sa alegi intre o eternitate in rai si o vesnicie in iad.

 4. @cristi
  Nu-i asa mai ipocritule ca tu n-ai citit sute de carti de apologetica musulmana inainte sa spui ca Islamul nu e religia adevarata?

  PS: vad ca si tu ai ales iadul. Singurul Dumnezeu adevarat este Allah iar tu nu esti de partea lui. Deci ne vedem in iad. 🙂

 5. ha ha ha muhamed a ciordit la greu din mozaism si crestinism. ia vezi surele din quran..bad exemplu. daca vrei sa ma inchizi, baga ceva din jainism ))..auzi, nu tine contraargumentul cu alegerea dintre miile de (pseudo)religii. astea sint prefigurari, mai. un exemplu; stiai ca si budha are moaste, pe care le cinstesc adeptii? )) ti-am zis, nu mai cita ad literam din biblie, caci e ridicol.

 6. @cristi
  pai si crestinismul e urmasul iudaismului. argumentul vechimii nu tine. cum spuneam, esti ipocrit.
  cat despre faptul ca la musulmani nu exista interpretari nu vad legatura. ai decis aprioric ca cartea ta sfanta are liber la interpretari in schimb nu esti de acord cu alti care au decis aprioric ca cartea lor sfanta nu are liber la interpretari. cum spuneam, esti ipocrit.

 7. presupun ca esti foarte bucuroasa ca iti citesc postarile. presupun ca esti proasta daca nu le cred. Si chiar nu le cred. deci esti proasta.. cam astea is calculele pe care le ai in vedere atunci cand contraargumentezi: recitesteti raspunsurile si incearca sa mai schimbi CDul sau placa cum ii spui tu

  1. e o vorba care spune ca presupunerea e mama tuturor esecurilor. in cazul tau prostia este mama tuturor esecurilor intelectuale pe care le expui in comentariile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *