Crestinii nu vor sa ajunga la dreapta Tatalui

Crestinii se tem ca industria farmaceutica vrea sa le vaccineze copii iar acele vaccinuri sunt, in fapt, moarte sigura. Cu toate astea se lupta impotriva vaccinurilor care le-ar trimite copii la dreapta Tatalui. De ce nu vor crestinii sa-si trimita copii la dreapta Tatalui?

Crestinii bolnavi se roaga pentru insanatosire, merg la icoane facatoare de minuni, incearca orice tratament posibil, de la bautul de apa de izvor sfanta pana la tratamente bioenergetice si clisme cu cafea. Totul ca sa nu cumva sa ajunga la dreapta Tatalui.

Crestinii se tem ca biocipurile ii vor transforma in niste roboti iar orice opozitie fata de sistem va fi pedepsita cu moartea. Iar ei nu vor sa ajunga prea curand la dreapta Tatalui.

Faptele vorbesc mai mult decat vorbele. In cazul crestinilor faptele spun ca acestia se feresc de Dumnezeu… ca dracu’ de tamaie. O fi subconstientul care incearca sa le spuna ca raiul e o prostie.

2 comentarii la „Crestinii nu vor sa ajunga la dreapta Tatalui”

  1. Guttman Paul-Marius

    WOW…conceptie gresita asupra cestinilor , ei nu se raoga la icoane , doar crestinii ortodocsi si altii se roaga la icoane , puteai specifica aceasta si e adevarat daca spuneai crestinii + religia pe care o au , iar in privinta crestinilor adevarati ei vor sa ajunga la dreapta Tatalui cat mai devreme dar si pe ei ca pe orice alta fiinta Dumnezeu i-a inzestrat cu dorinta puternica de supravietuire , nici ei nu vor sa moara , cu alte cuvinte , ci dimpotriva vor sa aiba viata din „belsug” sa traiasca din „belsug”- nu sa fie bogati sau faimosi sau impliiti la maxim pe plan sexual sau etc.- , ci sa aiba un spirit dezvoltat , ideal , desavarsit capabil sa ierte orice , sa accepte orice conditii fortate fara a intreba de ce ,sa iubeasca in orice conditii pe orice persoana , sa ajute in fiecare situatie , sa fie in stare sa infaptuiasca sacrificiul suprem pentru credinta lor in Isus Hristos dar nu orbeste asta insemnand a fi coplet constienti de situatie fara fanatism si in ultima instanta si cel mai important sa fie in comunicare si comuniune perfecta cu Dumnezeu si altele pe care le gasesti in Biblie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *