birth order essay introduction ca logica economica ne ajuta sa realizam ca nu exista motive suficiente sa dam crezare teoriei cospirationiste a vaccinurilor. Unul din comentatori nici macar n-a inteles ce am vrut sa zic si sunt convins ca frica va incetosa mintea unora iar argumentul va trece „neobservat”. Asa ca voi incerca o alta strategie: voi folosi focul ca sa lupt cu focul. Va propun spre analiza o conspiratie alternativa: conspiratia anti-vaccin.

Trebuie sa nu uitam ca premisele care stau la baza teoriei conspiratiei vaccinurilor sunt urmatoarele:

 1. bogatii lumii vor sa ne omoare
 2. bogatii lumii vor sa se imbogateasca mai mult

Buuuun… Sa presupunem ca pericolul gripei AH1N1 este real iar bogatii lumii se intalnesc in secret sa discute problema. Ce e de facut avand in vedere scopul lor? Organizatii farmaceutice pe care le conduc pot face un vaccin care sa nu functioneze, insa sunt multe institute care le pot verifica deci varianta asta nu e fezabila. Insa, daca tot exista acest risc, pot forta Guvernele (cumparand cativa factori de decizie) sa cumpere vaccinurile si in felul acesta sa faca multi bani, in mod garantat (obiectivul 2 e atins). Cum isi pot atinge obiectivul 1? Simplu! Lanseaza pe internet, unde sursele de informare, spre deosebire de guvernele si institutele de cercetari medicale din sute de tari, n-au nici o raspundere, zvonul ca nu exista pericol de pandemie. Multi nu se vor vaccina, si vor muri (obiectivul 1 este atins). Mai mult decat atat, in viitor, populatia ramasa in viata, vanzand ca au fost atat de aproape de moarte, va avea incredere in BIG PHARMA si va cumpara cu incredere orice i se va vinde.

Alte cateva dovezi care sustin aceasta teorie a conspiratiei:

 • Finlanda, una din tarile in care vaccinul nu este obligatoriu si care a decretat ca nu exista risc de pandemia a anuntat ca ia in considerare interzicerea totala a fumatului. Bogatii lumii stiau de aceasta initiativa si au facut eforturi suplimentare pentru promovarea teoriei conspiratiei vaccinurilor in Finlanda. Se pare ca finlandezi au muscat momeala. Cu ocazia asta BIG PHARMA va testa pe o populatie relativ redusa adevaratele efecte ale unei epidemii de gripa AH1N1.
 • Australia este una din tarile cu cele mai importante zacaminte de aur. Si acolo, s-a decretat ca nu se va face vaccinul impotriva AH1N1. Bogatii lumii vor lua aurul si plajele Australiei dupa ce toti australienii vor muri. Continentul australian este relativ izolat, BIG PHARMA poate testa „controlat” (relativ) efectele virusului AH1N1.

Desigur, ca e posibil, ca acest articol sa fi scris la comanda conspiratorilor care vor sa foloseasca ANTI-VACCINUL ca sa ne omoare. Iar acea comanda, e posibil, sa fi fost data de conspiratorii care vor sa foloseasca VACCINUL ca sa ne omoare.

Si, in timp ce noi, ne dam de ceasul mortii (sic!) sa aflam care conspiratie este adevarata, Guvernul Boc da legi din ce in ce mai aspre prin care ni sa iau din ce in ce mai multi bani din buzunar pentru hranirea armatei lor de functionari. Aoleu! Acum incep sa vad adevarata conspiratie. Atat teoria conspiratiei vaccinurilor cat si teoria conspiratiei anti-vaccinurilor reprezinta conspiratia Serviciilor Secrete prin care se urmareste distragerea atentiei de la adevarata problema: devenim sclavii statului (mai mult decat eram pana acum). In timp ce, daca sunt probleme medicale poti arata cu degetul spre un medic, un spital, o firma de medicamente, problemele actuale si REALE nu au un faptas spre care poti arata cu degetul. Pentru injustitie e de vina Parchetul (ca nu instrumenteaza corect cazul), Tribunalul (ca sunt judecatorii corupti) sau Politia (ca nu documenteaza corect cazul)? Pentru dezastrul din sistemul sanitar e devina Ministerul Sanatatii (nu organizeaza sistemul corect), Ministerul de Finante (ca nu distribuie corect fondurile) sau unitatile sanitare (incompetenta manageriala). Toate aceste sub-entitati sunt parte din STAT. Asta e adevarata problema, si adevarata conspiratie. Caci, chiar daca conspiratia vaccin sau conspiratia anti-vaccin se vor dovedi adevarate trebuie sa avem in vedere ca toate s-au intamplat sub umbrela Statului.

11 comentarii la „Conspiratia anti-vaccin”

 1. LOL. La conspiratia cu groparii nu m-am gandit. Poate groparii conduc din umbra lumea 😀
  Cred ca popii, la cat de putin mai merge lumea la biserica, ar castiga mai mult pentru inmormantari decat din donatiile la „cutia milei”.
  Ar trebui pornita o licitatie a conspiratiilor.

 2. Sfertușka, vino cu statistici, cifre, compoziții ale vaccinurilor și mai vorbim…divagațiile n-au decât valoare artistică…(acolo unde e cazul..)

 3. Adevarata conspiratie

  „premisele care stau la baza teoriei conspiratiei vaccinurilor sunt urmatoarele:

  1. bogatii lumii vor sa ne omoare
  2. bogatii lumii vor sa se imbogateasca mai mult”

  M-am vaccinat antiporcina si nu cred in teoriile astea.
  Exista totusi grupari ecologiste care militeaza pentru reducerea populatiei. Ecologismul e promovat de elita economica si politica.

 4. Adevarata conspiratie

  JONATHON PORRITT, one of Gordon Brown’s leading green advisers, is to warn that Britain must drastically reduce its population if it is to build a sustainable society.

  Porritt’s call will come at this week’s annual conference of the Optimum Population Trust (OPT), of which he is patron.

  The trust will release research suggesting UK population must be cut to 30m if the country wants to feed itself sustainably.

  Porritt said: “Population growth, plus economic growth, is putting the world under terrible pressure.

  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article5950442.ece

 5. da, si? ce spune Porritt e adevarat. asta nu inseamna ca exista o conspiratie pentru reducerea populatiei.

  Daca un adevar emis de o persoana ar fi dovada unei conspiratii atunci si afirmatia 2+2=4 este dovada ca exista o conspiratie de indoctrinare a copiilor la clasele primare.

 6. Adevarata conspiratie

  Ce spune Porritt e adevarat doar in cadrul dogmei ecologiste, la fel de adevarat ca ovulul primeste un suflet dupa fecundare in cadrul dogmei ortodoxe.
  Personal m-as ingrijora daca as auzi un consilier al lui Boc spunand ca Romania nu poate sustine mai mult de 10 milioane.

  Ramane doar sa fac legatura dintre popi si gropari si ecologism, poate se leaga teoria 🙂

 7. Problema nu este daca sunt de acord cu vreo teorie a conspiratiei ci daca conspiratia este consistenta atat intern cat si cu realitatea si daca o teorie a conspiratiei nu produce vreo disonanta cognitiva.

  Nu vreau sa moara copii nevinovati pentru ca parintii sunt batuti in cap sau victime ale manipulari. Reducerea populatiei prin orice mijloace nu e ce-mi doresc. „Scopul scuza mijloacele” e motto-ul lui Yehova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *