Comunicatul Ospiciului Capitalei si al Retardatului General

E oficial! Bucurestiul nu mai are Primarie caci in mod normal acolo ar trebui sa lucreze un primar si niste consilieri. Avem in schimb un Ospiciu si un Retardat General.

Iata ce spune Ospiciul Primariei intr-un comunicat legat de starea proasta a gazonului de pe Izlazul National:

Rulourile de iarbă au fost montate în luna iulie, iar terenul de joc era pregătit încă din data de 10 august pentru desfăşurarea meciului de fotbal Romania-Argentina. Acest stadion a fost realizat în vederea desfăşurării finalei Europa League din 2012, perioadă în care gazonul ar fi avut suficient timp pentru fixare. Este important de menţionat că gazonul necesită timp pentru maturizare. Dupa această dată (10 august), temperaturile extrem de ridicate, dar şi lipsa precipitaţiilor, nu au permis o dezvoltare corespunzătoare a rădăcinilor, astfel încât să se asigure o legătură puternică între ruloul de iarbă şi stratul suport

Adica:

  1. Investitia de 250 de milioane a fost facuta pentru a sustine cateva meciuri. Nici prin gand nu le-a trecut retarzilor care au gestionat proiectul ca ar putea gazdui si alte meciuri cum ar fi, zic si eu, meciurile echipelor romanesti din Europa League.
  2. Rulourile au fost montate in iulie si erau functionale pe 10 august pentru meciul cu Argentina. Adica au rezistat o luna lasate de izbeliste. Daca stiau ca gazonul e atat de prost in august trebuiau sa-l refaca pentru meciul cu Franta. Sau macar sa-l ude-n pizda masii.
  3. Rulourile prinsesera radacini pentru 10 august dar ale dreacu’ s-au retras in ultimele 2 saptamani. Cu toate ca a plouat in Bucuresti.

Sa auzim ce zice si Dementul General:

Gazonul a fost acceptabil faţă de cum mă aşteptam să fie.

Cum pula mea se astepta retardul asta sa fie gazonul? Credea ca vine la meci de fotbal pe plaj? Nu cumva l-a surprins placut faptul ca era verde? Sau stia ca lui Oprisan a avut un profit de doar 500.000 de euro la contractul asta si la banii astia normal ca n-avea cum sa iasa o treaba buna?

Un comentariu la „Comunicatul Ospiciului Capitalei si al Retardatului General”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *