Cenzura in linie dreapta

Articolul recent despre homework help 5 a fost scris dupa ce am postat un comentariu pe site-ul respectiv. Comentariu care, evident pentru niste crestini care se respecta, a fost cenzurat. Motivul?

Comentariul ti-a fost sters. Nu acceptam porcarii si blasfemii pe acest blog.
Intrebarea lui Joker ramane actuala, dar raspunde-ti singur, acasa, la tine, nu mai lasa gunoaie la usa altora.

Comentariul l-am salvat pentru ca ma asteptam la cenzura din partea crestinilor aliniati in linie dreapta. Il postez aici pentru edificare

Articolul are multe de erori de logica si denota o intelegere superficiala a fenomenului.
Doar cateva exemple:
1. „1. Toți cetățenii au dreptul la libertate. 2. Unii cetățeni comit acte de delincvenţă” … Pe bune? Asta-i un silogism similar? Chiar daca stim ca „libertatea mea se termina unde incepe libertatea celorlalti” dar „sexualitatea mea NU se termina unde incepe casatoria altora”?
2. „Numai că, replica arhi-folosită este „de ce ne-ar păsa de toate acestea [de moralitate si valori]?”. Fantasmagorii. N-am auzit pe nimeni care lupta pentru drepturile homosexualilor sa spuna tampenia asta.
3. „Ceea ce propun homosexualii este exact felul liber de a iubi”. Primo, homosexualii nu propun nimic, secundo, homosexualitatea nu este felul „liber de a iubi” este felul LOR de a iubi.

Homosexualii nu vor sa va bage pe gat reflexele lor naturale, dar inteleg ca aveti (voi, crestinii) o problema cu homosexualitatea ca sunteti facuti dupa chipul si asemanarea Domnului care nu l-a impregnat pe Iosif ci pe Fecioara Maria deci normalitatea pentru voi o reprezinta violul dintre un barbat si o femeie si nu sexul liber consimtit intre 2 barbati (si eu pot sa joc „the strawman game”). Pana sa vedeti paiul din ochii altora (cum propun homosexualii felul lor de a iubi) poate vedeti barna din ochii vostri (cum propune Biserica Ortodoxa indoctrinarea de la cele mai fragede varste a TUTUROR copiilor din tara asta prin presiunile pe care le-au facut asupra clasei politice si felul in care se desfasoara orele de religie).

E o blasfemie sa spui ca Dumnezeu a impregnat-o pe Fecioara Maria… daca esti sarcastic. Daca esti serios si nu clipesti cand spui asta poti sa ajungi sfant. Traiasca forma fara fond!

2 comentarii la „Cenzura in linie dreapta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *