3 responses

 1. RRRR
  22 martie 2010

  Pentru a schimba actualul sistem este necesar sa moara la propriu 30% din populatia tarii.Te lasa inima sa ii lasi sa moara de foame?Majoritatea nu s-ar putea apara de cei puternici care vor supravietui prin forta.Ratiunea trairii vietii nu trebuie sa fie supravietuirea cu orice pret.Cel mai puternic nu trebuie sa-l distruga pe cel mai slab ca nu suntem animale.Acela trebuie protejat si ne trebuie lasat sa conduca pe nimeni dar la noi este mai usor(si politically correct) sa taci din gura ca ei sunt mai multi. ELITELE trebuie sa conduca nu sa domine.

  Răspunde

 2. RRRR
  22 martie 2010
 3. logosfera
  22 martie 2010

  Eu cred ca elitele trebuie doar sa educe. Altfel exista riscul de abuzuri (puterea corupe).
  Asta e blogul unui ateu asa ca la prima intrebare raspund cu o intrebare: „Care este in conceptia ortodoxiei soarta care-i asteapta pe atei? Cati din cei de care mie ar trebui sa-mi pese s-au uitat chioras la ideea asta si si-au spus ca Dumnezeu nu poate fi atat de idiot incat sa oferte pedepse si recompense infinite pentru viata asta?”

  Eu m-am impacat cu ideea ca voi muri si deci si cu ideea ca altii vor muri. Problema mea este cum traiesc eu (iar asta depinde de cei din jurul meu), nu sa aman cat mai mult intoarcerea in neant.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top
mobile desktop