Cati preoti ortodocsi adevarati exista in Romania?

Ce spune un crestin cand ii amintesti ca inchisorile sunt pline de crestini? Sau ca stii o groaza de femei crestine care-si inseala barbatii? Bingo bravo! Iti spun ca aia nu sunt crestini adevarati.

Dupa acelasi principiu si cand arati cu degetul spre un preot pedofil iti amintesc ca „nu exista padure fara uscaturi”. Desi aici nu vorbim de padurea Cernica ci de Padurea lui Dumnezeu. Intrebarea din titlul articolului este deci legitima. Daca un crestin trebuie sa faca X,Y si Z ca sa fie considerat crestin adevarat atunci betele din POR (Padurea  Ortodoxa Romana) trebuie sa detina anumite atribute ca sa nu fie considerate uscaturi.

Raspunsul il avem chiar aici. Cam doi preoti se califica sa poata vorbi cu presa in diverse probleme. Restul fie nu si-au insusit corect argumentatiile teologice (desi se stie ca: „Intotdeauna exista cineva care stie mai multa teologie decat tine. Cantitatea de non-sens pe care un om o poate debita despre ceva ce nu exista este infinita”), fie nu sunt la curent cu ultimele pozitii ale BOR in diverse probleme arzatoare, fie nu au impertinenentaatitudinea necesara sa faca fata „demersurilor jurnalistice ale laicilor fara studii de teologie„, fie nu au in arsenal suficiente arme pentru a putea deturna discutia de la problemele critice.

 

Un comentariu la „Cati preoti ortodocsi adevarati exista in Romania?”

  1. Cultul patriarhal-cre.tin propovaduieste „iertarea pacatelor pina la 70×7 pe zi”,PACATUL fiind o suferinta fizica,morala sau materiala aplicata semenului de catre semen,pe de alta parte cuvintul „masculului sef” porunceste:nu va impotriviti celor ce va fac raul,va asupresc ,napastuiesc ,mint,fura etc..
    Acelasi d-zeu tatal dracilor spune:cei ce fac RAUL au de tata pe diavolul si implinesc voia tatalui lor care este in ei,deciiii…bine spui tu Logosfera…cine este dracul cel mare, mincinos si prefacut…!? si cine sunt robi si roabele lui!?…cei ce traiesc in IERTARE,NEPEDEPSIREA FAPTELOR ANTISOCIALE IMORALE etc…
    Evident in tarile cu o educatie preponderent Logica,Rtionalista alta este starea economica a tarilor si implicit a oamenilor.
    In ruminia ultrapatriarhala guvernata de odiosul spirit patriarhal/cretin si o imensa turma roaba 85% e greu de a reveni la ceea ce a fost DACIA Strabuna inaite de patriarhatul instituit prin zalmolxe peste care a venit si patriarhatul avramic,a trecut si celelate forme de manifestare ideologica patriarhala,asazisele triburi indo-europene.Altfel spus România Dacica,Spiritul Matern Original care a guvernat Dacia(Leaganul civilizatie europene si nu numai)este doar previzibil sa apara,ceea ce a aparut(diverse atitudni Rational-Logice a unor oameni) sunt dor forme incipiente la ceea ce INDISCUTABIL va trebui sa fie ATITUDINEA,CONCRETA SI CU PUTERE impotriva odiosului sistem patriarhal,pt. anihilarea pt.TODEAUNA a oribilului si odiosului spirit ideologic, rusinea omenirii,patriarhatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *