CatedralaMantuiriiNeamului.ro

In 2002 unii din reprezentantii BOR afirmau ca ghostwriter master thesis preis. In 2007, BOR si-a tras televiziune. Atunci si-au dat seama ca indoctrinarea din biserici si la scoala nu e suficienta pentru a face fata atacului diavolesc al internetului. Pentru ca, nu-i asa, internetul e unealta diavolului. Dar pentru ca moralitatea obiectiva a lui Dumnezeu nu se schimba niciodata era normal ca primary homework help pirates. Eu cred ca abia cum putem spune ca, vorba lui Toma Caragiu, si-a bagat dracu’ coada in Internet.

Probabil ca BOR a aflat de „http://mail.logosfera.ro/creative-writing-prompts-for-10th-graders/” si si-a dat seama ca, in curand, batranii care inca mai merg pe la biserici si prin pelerinaje vor contribui doar la fertilizarea solului si nu la bunastarea viermilor in sutana si ca, totul se face acum online. In speranta ca nu le vor fi diminuate profiturile conducatorii BOR s-au gandit sa intre online si sa mai ciupeasca cate 1 euroi de la cei ce au nevoie de un acatist la BAC (dupa 10 ani de indoctrinare in ale religiei ortodoxe e clar ca multi absolventi de liceu vor fi vajnici slujbasi ai Domnului), la interviul de angajare etc.

BOR face si discount, caci pentru o luna de protectie divina platesti „doar” 24 de euro. Cu banii astia insa iti poti asigura o security cv writing service care are o rata de succes mai mare (299euro/an abonament de tip Business la o clinica privata). Sunt curios daca BOR are politica de „money back guarantee” si vor returna banii enoriasilor daca protectia divina se dovedeste a fi de slaba calitate.

Prevad (pai ce, ateismul nu poa’ sa aiba profeti?) ca BOR vor implementa plata prin SMS. In zonele rurale oamenii n-au internet dar macar au un telefon mobil, si pentru multi batrani deplasarea e dureroasa. Va fi mai usor pentru enorias sa trimita un SMS cu textul „acatist + nume enorias” la numarul #BOR decat sa bata drumul pana la biserica satului. Serviciul va fi disponibil doar in retelele Godafone si BORange.

Ar fi excelent daca BOR ar decide sa mute Catedrala Mantuirii Neamului online. ConstructiaSite-ul va putea fi realizat cu costuri mult mai mici desi in Romanika avem experienta site-ului de 500 de milioane de euro. Ma rog, pentru bugetul statului efectul va fi acelasi, dar macar vor intra mai multi bani in burtihanurile viermilor in sutana. In felul acesta ar creste si coeziunea in sanul familiilor. Parintii de la sate isi vor suna copii de la orase sa le uploadeze si lor un acatist pe CatedralaMantuiriiNeamului.ro. Si, cu 500 de milioane sunt convins ca s-ar putea implementa si un serviciu de spovedanie online.

Biserica se modernizeaza, dar ramane in Evul Mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *