Catedrala hotilor neamului

Stii care e cel mai „destept” investitor imobiliar din Romania? Fac pariu ca nu stii. Biserica Ortodoxa Romana. Cum asa? Simplu. Biserica Ortodoxa Romana face investitii imobiliare cu banii altora, cu banii nostri. Din money.ro gura pacatosului purtatorului de cuvant adevarul il graieste:

“Biserica va trebui sa aiba o strategie financiara pe viitor. Dorim sa recuperam proprietatile nationalizate si sa cumparam altele, pentru ca, asa cum vedem cu totii, imobilele si terenurile sunt cele mai valoroase”, afirma purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane.

BOR primeste bani de la buget pentru construirea de biserici noi (probabil ca si pentru terenul de sub ele tot la buget apeleaza). Noi platim cresterea patrimoniului unei biserici care traieste ca o capusa de mii de ani. Nu exista nici o diferenta intre grupurile de interese mafiote care capuseaza scena politica si BOR. Daca stam sa ne gandim cum li se pupa mainile popilor care-si fac avere din banii nostri, analogia cu Godfather este completa.

De dragul unei recompense infinite (care nu vine din partea BOR) credinciosii din Romania sunt dispusi sa stea capra pentru viermii din BOR, sa-si vanda sufletul, viitorul lor si al copiilor lor.

Stimati credinciosi cand va veti multumi doar cu ce meritati (si in nici un caz nu meritati un rai etern) nu veti mai putea fi bataia de joc a bisericii. Pana atunci, cei care va fura va vor trata ca pe niste oi si va vor pune in pozitia caprei. Atunci cand va veti ridica impotriva hotilor din Biserica, veti avea puterea sa va ridicati si impotriva hotilor din Parlament si Guvern. Caci ce diferenta este intre „afaceristul” care incheie un contract cu statul ca sa-si cumpere vile in Tenerife si sa-si ingroase conturile din Elvetia si conducerea BOR care primeste bani de la buget ca sa cumpere proprietati imobiliare? Data viitoare la slujba sa fiti atenti cand preotul va pune sa va rugati pentru sanatatea preotilor si conducatorilor vostri. E modul prin care hotii din BOR va „educa” sa nu va ridicati impotriva hotilor.

Catedrala mantuirii neamului se va face tot din banii nostri. Va fi o afacere in care, desi voi veti fi investitorii, dividentele le vor lua ei. Pentru ca hotii v-au pacalit ca dividendele le veti lua dupa moarte.

9 comentarii la „Catedrala hotilor neamului”

  1. „la piovra”, nice one.
    Catedrala „Mintuirii” cred ca e un subiect fierbinte demn de o campanie a marilor trusturi de presa, dar intr-o tara cu 86% din populatie cu „frica de dzeu” mi-e teama ca o astfel de campanie e sortita esecului. Am inteles ca jumatate din costuri vor fi suportate de contribuabili,ceea ce e o nerusinare

  2. Te apucă groaza LOGOSFERA cu sfinţi neamului afişaţi în poza postată,orice ai zice au mare priză la turmă, că nu se întreabă de ce şi pt. ce au nevoie de atîta bănet,de ce zic sfinţi ca turma să trăiască în smerenie(suferinţă,sărăcie etc..)iar ei se lăfăie în maşini de lux şi extravaganţe de tot felul,de ce îi îndeamnă să nu se înpotrivească celor ce îi asupresc şi năpşstuiesc şi tot ei spun că cine face astfel de lucruri are de tată pe dracu,iată întrebări la care ei nu vor să răspundă de timoraţi ce sunt s-au proşti grămadă?nu pot să-mi explic.

  3. Pingback: Cand bati la usi straine :Gura La Ureche

  4. @geoege
    Si efectele rugaciunilor bisericii care sunt? In afara de faptul ca prospera hotii acestei natii (adica politicienii) nu stiu altul.
    Oricum nu inteleg ce vrea sa spuna comentariul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *