Cadoul Emag e o vrajeala

Cei de la Emag se pare ca folosesc o gaselnita publicitara. Despre ce vorbim? Sa zicem ca vor sa ofere la vanzare un aparat foto care costa 2500RON. La acest produs adauga accesorii in valoare de, sa zicem, 500 RON. Pachetul ar „valora” 3000RON dar ei il ofera la un pret de 2500RON. In aceste conditii ar putea sa prezinte oferta in urmatoarele moduri, care se exclud unul pe altul:

  1. Pachetul are discount de 500RON
  2. Produsul vine cu o serie de cadouri in valoare de 500RON

Emag insa au decis sa prezinte oferta in ambele moduri, adica produsul vine cu niste cadouri si este si la reducere. Ca creative writing spain.

Cei de la F64 nu folosesc aceasta tactica marsava. La e accesoriile care sunt incluse intr-un pachet ce beneficiaza de discount nu sunt trecute ca si „cadouri”. creative writing faculty ubc, cu aproape aceleasi accesorii, are acelasi pret ca la Emag.

Cred ca cei de la Emag sunt constienti de „smecherie”. In pagina produsului exista 2 alte pachete cu discount dar la care accesoriile nu sunt marcate ca si „cadouri”. In caz ca oamenii de la Emag vor scoate oferta de pe site aveti mai jos un screenshot.

 

Lasă un răspuns http://mail.logosfera.ro/que-significa-you-help-me-with-my-homework/

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *