Biserica Catolica admite ca Dumnezeu nu exista

Riscul unei pandemii de gripa porcina impune luarea de masuri de securitate. Oficialii Bisericii Catolice (cei care stiu ca vand rahat de taur) au realizat ca procesul canibalic de consumare a trupului lui Isus poate accelera propagarea virusului si creative writing stories on heroes aceasta parte a slujbei. Conform dogmelor Bisericii Catolica in timpul comuniunii biscuitii si vinul devin efectiv trupul si sangele lui Isus. Astfel, intreruperea acestui ritual inseamna, in conditiile in care Isus vindeca orice, o admitere indirecta a faptului ca Dumnezeu nu exista.

creative writing austin

Cu ocazia asta poate enoriasii isi vor pune intrebari cu privire la adevarata credinta a preotilor care vor purta masti de protectie.

7 comentarii la „Biserica Catolica admite ca Dumnezeu nu exista”

 1. @tzipi. Adresa este cea din articol. Evident ca nu au negat explicit. Logica e urmatoarea
  1. Isus vindeca orice boala
  2. Isus e in biscuitele si vinul care se impart la comuniune
  3. Isus nu vindeca gripa porcina
  deci 4. Isus nu exista.
  5. Doar Isus este Dumnezeu (alaturi de tacsu si sfanta fantoma, dar nu conteaza)
  deci 6. Dumnezeu nu exista.

 2. cu alte cuvinte, ei au masuri fizice de protectie, nu se rezuma la alea spiritulae, si nu accepta boala ca pe o parte din planul Divin.Dar cand oamenii mor in Africa de foame si Dumnezeu nu intervine, ala tre acceptatt ca plan Divin…

 3. 1 binecunoscut troll

  Slavă lui Dumnezeu că nu suntem catolici! Dar pe când o „binecuvântată” interdicţie a UE şi pe teritoriul nostru? Că doar am mai auzit noi de aberaţia gripei aviare şi nu doar că am auzit ci am trăit-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *