Basescu se simte prost

Profesorul de matematica din liceu era respectat de toata lumea. Inclusiv de cei mai golani dintre elevi. La una din ore il intreaba pe un „smecheras” daca si-a facut tema. Acesta ii spune ca nu pentru ca a fost bolnav. Profesorul il intreaba: „Adica, vrei sa ne spui ca te-ai simtit prost?”. Smecherul si-a dat seama ca profu’ dorea sa-l umileasca si a raspuns: „Da, m-am simtit prost.”. A acceptat umilirea si a scapat de nota 4.

Basescu este la fel de smecher. A recunoscut ca legea cresterii salariilor profesorilor cu 50% nu trebuia votata si recunoaste ca se simte prost pentru asta. La fel ca smecherul din liceu isi da seama ca exact asta e ce vrea sa auda poporul. Unii chiar il cred si considera aceasta declaratie un exemplu de verticalitate. Nu e cazul meu. Basescu ori a fost cu adevarat prost atunci cand a votat legea si atunci nu mai trebuie votat, ori ne crede prosti si atunci nu mai trebuie votat.

Daca nu ai motive suficiente ca sa nu-l votezi pe Basescu iti mai dau: Elena Udrea, Elena Basescu, Boc (si deci Pogea), Mihai Basescu, Drumurile si Parcarile din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *