Aroganta a la Victor Ponta

Ca de obicei, inainte de alegeri, orice partid sau alianta care nu este la putere si se respecta dar nu ne respecta incearca sa ne vanda niste gogosi. Cum este si cazul USL-ului care, inainte sa prezinte interes pentru RMGC, a promis „respingerea proiectului Rosia Montana„. Acum ca sunt la putere si jetul de bani verzi pentru aur galben s-a indreptat in directia lor, au realizat ca proiectul Rosia Montana este un „must have”.

Dar nu despre asta e vorba, ci despre faptul ca respingerea proiectului Rosia Montana reprezinta punctul 8 al programului pre-electoral al USL. Acelasi punct 8 de care s-a ales praful in cazul Proclamatiei de la Timisoara. Jigodiile care sunt acum la guvernare stiau inca de la inceput ca vor aproba proiectul Rosia Montana.

Este ceea ce americanii numesc „tongue in cheek„, iar romanii „muie cu cacat”. Daca te-ai saturat, vino in Piata Universitatii si arata-le politicienilor ca trebuie sa raspunda pentru ceea ce le iese pe gura.

6 comentarii la „Aroganta a la Victor Ponta”

 1. D.p.d.v. libertarian chestiunea „Rosia Monatana” ar trebui sa fie DOAR problema locuitorilor zonei.

  Altfel, in ceea ce priveste consecventa lui Ponta (ca si a oricarui alt politician), sa-i reaminteasca cineva socialistului aluia borat de Prostel ca „toti sunt la fel”!

  1. Corect, dpdv libertarian problema este a locuitorilor. Intr-o societate libertariana o corporatie probabil ca ar fi platit toata spaga pe care au primit-o politicienii catre locuitorii zonei iar finalitatea ar fi tot un lac de cianura. Din pacate, statul imi ia 80% din ce produc ca sa ma apere de corporatiile diabolice asa ca am dreptul sa-i cer sa-si respecte obligatiile, mai ales ca nu eu le-am cerut ci el mi le-a bagat pe gat.

   1. „statul imi ia 80% din ce produc ca sa ma apere de corporatiile diabolice”

    Yeah, right! 😀

    Asta bineinteles, cand nu se intampla taman pe dos: sa apere corporatiile de ticalosii de cetateni (socialism de dreapta, a.k.a. fascism). Ca doar nu-i asa, statul nu discrimineaza intre supusii sai, ca sunt persoane fizice sau juridice: tot ce poate face e sa ia (cu forta) de la unii si sa dea altora (oprindu-si si siesi partea).

    Si, in problema „bagatului pe gat”, sa clarificam: din postura de mafiot institutionalizat, el n-are nici una, doar tu ai, anume aceea de a te lasa talharit continuu in numele „binelui comun” si a „solidaritatii” (in fapt, fiind obligatorie e munca fortata) sociale.

 2. @piguliciu’ libertarian frustrat

  Vezi bine ca intr-o societate cu oameni educati nici macar statul securist, nici puțele proaste din imediata vecinătate a zăcământului, nici măcar entitatea privată nu pot face decât only labă.

  Daca n-ai fi fost un lebertarian prostovenesc te-ai fi prins ca nu-i normal sa produci munti de otrava „pentru la copii” si sa te doara in cur din principiul tau de prost ignorant.

  1. Bai laba trista (nu mai bine te avorta ma-ta inainte sa te fete?), mai citeste despre cat de raspandita si acceptata (inclusiv de catre iubitul tau stat) e metoda de exploatare! Cam pretutindeni (mai ales in ue). „Muntii de otrava” sunt in capu’ tau de statist zevzec.

   Iar putele din imediata vecinatate a zacamantului ar trebui sa-ti dea o mare muie. Si tie si ma-tii care nu si-a exercitat la timp „drepturile” de proprietate asupra uterului.

 3. “Pozitia mea e aceea ca acest proiect, in acest moment, trebuie respins. Nu vorbesc deocamdata in numele PNL, nu am avut o dezbatere si o decizie pana in acest moment” dar “situatia mea ca eventual candidat la presedintie ma obliga sa imi asum o pozitie. Eu nu pot sa ma ascund dupa votul majoritar al Parlamentului”, a spus Crin Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *