Antonescu o carpa, Basescu o zdreanta

Crin Antonescu s-a mai prostituat o data in incercarea de a ajunge la Cotroceni (prima oara a facut-o cu Patriahul). Nu pentru ca s-a prezentat la Cluj cand a vrut pulamuschii lu’ Basescu ci pentru ca i-a refuzat lui Remus Cernea dreptul de a participa la dezbatere. Orice candidat prezent acolo ar fi trebuit sa participe la discutii. Asta e democratia, fie ca lui Antonescu sau lui Basescu le place sau nu. Dupa ce a fost la conducerea partidului care a guvernat Romania cu cea mai NELIBERALA politica economica fara sa influenteze cu nimic „viziunea” lui Tariceanu, Antonescu se dezice astfel, nu numai de principiile economice ale liberalismului dar si de cele politice.

Ma asteptam la aceasta atitudine din partea lui Basescu care, am aflat de curand, foloseste mesaje ale propagandei naziste in actuala campanie electorala. Cu Udrea, Videanu si Boc in spate, mesajul lui Basescu e simplu „Ma pis pe Romania”. Ma rog, pentru cine stie sa citeasca. Natiunea romana e adepta a urino-terapiei, asa ca e posibil sa-l mai vedem 5 ani la conducere. Atacul becalian la adresa fostei sotii a lui Antonescu a intregit portretul lui Traian Basescu de om politic cu probleme la prostata.

Mesajul comun al celor 2 candidati a fost urmatorul:

Politica romaneasca e monopoul PSD, PDL si PNL. Daca mamaliga romaneasca vrea altceva ar fi bine sa faca o revolutie serioasa. Din aia cu ghilotine si spanzuratori in piete publice.

PS: Nu, nu-l sustin pe Prostanac. Nici pe cel mai mare producator de carnati si torturi (Oprescu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *