Am visat ca Dumnezeu e un dobitoc sinistru

Asa ar fi trebuit sa-si inceapa povestea una din concurentele de aseara de la „Vocea Romaniei”. Domnisoara in cauza mai participase la un concurs si a ajuns pana in finala unde ar fi avut sanse mari sa castige (cica). Dar a visat ca Dumnezeu i-a spus in vis ca are de ales: fie castiga concursul, fie maica-sa se imbolnaveste de cancer.

A pierdut finala, maica-sa tot a facut cancer dar macar a supravietuit. Aliluia! Minune!

Fata a specificat ca a vrut sa spuna aceasta istorioara pentru ca e o poveste… de success sau de viata sau ceva de genul asta. Nu mai eram atent pentru ca incepuse sa-mi spune in cap melodia asta

Pana si despre Huidu s-au trezit evlaviosi sa spuna ca e un test prin care Dumnezeu vrea sa i-l dea. De parca e nevoie de exact 3 oameni morti ca sa-i dai o lectie lui Huidu. Pana si Teo a zis ca Dumnezeu e un dobitoc sinistru; a fost apelata de o emisiune si a spus ca, dupa ce a trimis pe pamant mii de mesageri (cunoscuti pe acest site sub numele de „viermi in sutana”) care sa ne spuna ca „Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce” , in acest caz, i-a dat lui Huidu mai mult decat poate duce.

Inchei cu un mesaj pentru Dumnezeul in cauza si adepti acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *