Alexandra Svet, intrebare

Sper ca focul de paie numit „Alexandra Svet” sa se stinga si romanii sa nu-si ia inca o tzeapa ca cea pe care au luat-o cu Basescu si Alianta DA. Alexandra Svet este varful eisbergului unei initiative care doreste sa propulseze din neant o figura politica sau un partid politic. Cel putin asta indica Rezistenta Urbana, Ciutacu, Costi Rogozanu.

Asa cum spun si ceilalti nu exista Romania LOR si Romania NOASTRA. Exista doar Romania noastra.

In Romania noastra, voturile oamenilor integri si muncitori pot fi cumparate cu un kilogram de malai. In Romania noastra, duminica de duminica oricine este intr-o biserica este pus sa se roage pentru bunastarea si sanatatea conducatorilor, sau cum le spune Alexandra, porcilor din fruntea tarii. Da, in Romania noastra, cerem sprijinul Creatorului Universului ca cei care ne fura sa fie sanatosi in cotinuare. In Romania noastra, aceeasi preoti care ne cer sa ne rugam pentru Guvern ne blesteama daca nu donam suficient. In Romania noastra, a doctorilor integri si muncitori, asistenta medicala este ofera in sictir. Acelasi sictir, este prezent in Romania noastra, si la ghiseele institutiilor de stat in care lucreaza oameni cu master. In Romania noastra, dupa 4 ani de guvernare dezastruoasa PNT CD-ul a fost scos de pe scena politica in timp ce PSD-ul este inca acolo dupa 10 ani de guvernare dezastruoasa. In Romania noastra, baba murdara pe picioare a lui Tutea a ajuns in frunte, desi e deghizata in cioban. In Romania noastra, „oameni de corporaţie din Romania gîndesc tot ca nişte funcţionari de la POsta Romana desi au ciştigat de sute de ori mai mult toţi anii ăştia” (Cristi Rogozanu)

Toate se intampla in Romania noastra. Nu a lor.

Alexandra Svet, am o intrebare pentru tine: Cum poti motiva un om sa schimbe Romania in care traieste cand este convins ca viata asta este o menita de la Dumnezeu a-i fi povara si ca greutatile din aceasta viata vor fi recompensate cu fericire eterna?

11 comentarii la „Alexandra Svet, intrebare”

 1. Si ce sa facem ? Sa mai testem inca o data PSD-ul ?
  Aleandra a lansat un semnal.
  Oricum eu consider ca atata timp cat Justitia nu functioneaza nimic nu se va putea schimba ! De aici intrebarea: cum schimbam Justitia ? Aveti o solutie ?

 2. Atunci cand Justitia nu poate fi facuta de stat raman 2 optiuni: o lasam pe seama lui Dumnezeu sau o facem noi (fie cu ghilotine in piete publice, fie altfel). In Romania noastra am ales prima varianta.
  Clasa politica se va schimba peste 20 de ani daca incepem reeducarea populatiei, nu prin crearea unui nou partid. Ca popor nu avem substanta care sa sustina un partid format din oameni corecti. Daca facem substanta partidul va apare de la sine.
  Din pacate nici initiativa Alexandrei nu e atat de „curata” pe cat vrea sa para.

 3. Aceaşi poveste alte personaje,în iniţiativa Svet.
  Logosfera ai rămas aceeaşi luptătoare,cu concluzii bine definite şi realiste înpotriva sistemului patriarhal,dar din nefericire fără soluţii,de rezolvare, a MARII DILEME SOCIALE.
  România nu este a „lor” s-au a „noastră”, „va fi”, a acelora ce doresc(indiferent de nr.lor),să respecte DREPTATEA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *