Adrian Nastase, cel mai bun prim-ministru…

Un comentariu pe blogul lui Cristi Petre spune ca

Adrian Nastase, cel mai bun prim ministru al Romaniei- si unicul om de stat pe care il are Romania- a cazut cu revolverul in mana. La propriu.

Banuiesc ca se refera la perioada post-decembrista caci altfel, „sinucigasul” ratat Adrian Nastase ar trebui comparat chiar si cu Stefan cel Mare (nu-i spunea prim-ministru pe vremea aia dar sa nu ne impiedicam in definitii).

Ma rog, comentatorul respectiv poate are dreptate, dar asta nu inseamna nimic. Adrian Nastase a fost, si este, o scursura, indiferent daca Boc, Tariceanu, Roman, Radu Vasile etc sunt de 10 ori mai scursuri decat el. Este ca si cum ai spune ca Ceausescu a fost cel mai bun presedinte de tara comunista pentru ca a condamnat la moarte mai putini oameni decat Stalin, iar Ted Bundy este „painea lui Dumnezeu”… pentru ca-l compari cu Hitler.

Vad pe net apeluri la compasiune si penibila intrebare retorica „De unde atata ura?”. Unii oamenii merita urati. Punct. Drama acestui popor este ca nici unul dintre noi nu l-a urat atat de mult pe Adrian Nastase incat sa-i fi tras un glont in cap acum 12 ani. Imi amintesc vorba lui Petre Tutea, si-mi dau seama ca probabil nimeni nu vrea sa se sacrifice pentru un popor de idioti.

Etichete:

5 comentarii la „Adrian Nastase, cel mai bun prim-ministru…”

  1. Da, si pe mine m-a scos din minti replica „putina decenta pentru un om cazut !”

    Pai in primul rand tentativa de suicid ridica multe semne de intrebare (de ce nu a auzit nimeni glontul, de ce nastase arata asa de bine desi un glont ce trece prin gat lasa urme serioase, mai ales ca gazele fierbinti ard serios pielea), iar in al doilea rand vorbim de un om care si-a batut joc de poporul sau ! De aici ura..

  2. Daca vroia serios sa se sinucida, reusea. Toata mascarada asta e circ gol. Fara paine! Manipulare pentru prostime ca deh…USL trebuie sa iasa drept solutia magica in antiteza cu maleficii PDL-isti.

    1. nu mai sunt bani si pentru paine… asa ca politicienii nu mai pot oferi decat circ… iar la cat circ oameni se vor desenzitiviza… L-am impuscat pe Ceausescu ca nu a dat paine si nici circ, astia vor ajunge in aceeasi situatie. Poate data viitoare vor fi mai multi Motzoci, nu doar unul.

  3. Of saracul de el, n-a suportat ca trebuie sa ia o pauza de 2 ani. Dupa ce ca s-a realizat pe viata si inca 5-6 generatii dupa el furand si delapidand tot ce a putut, primeste o „pedeapsa” de 2 ani la racoare. Nu mai spun de raul pe care ni l-a facut prin deciziile luate impreuna cu bunicuta si „bravii sai camarazi” de partid. Nu exista justitie, e clar.

    1. Peste vreo 3-4 generatii, daca „neamul Nastase” isi pastreaza averea vor fi niste bogati respectabili. Toti vor fi uitat sursa bogatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *