8 milioane de voturi pentru un candidat cu tupeu

Presedintele poate initia referendumuri. Ce-ar fi, daca unul din candidatii la presedintie ar avea urmatoarea oferta electorala: initierea unui referendum pentru limitarea prin Constitutie a cheltuielilor bugetare. price elasticity of demand research paper, masura a avut efecte miraculoase. In mod sigur aceasta initiativa ar scoate oamenii afara din case, deci acceptul populatiei e doar o chestiune tehnica.

Impunerea unei astfel de masuri ar putea duce la cresterea foarte rapida a veniturilor populatiei. Populatie activa, neangajata in sistemul de stat (9,5 milioane de salariati din care 1,4 angajati la stat). De aceea, e nevoie de un candidat cu tupeu. Un candidat, care sa nu se teama ca pierde 1,4 milioane de voturi din aparatul de stat. Si, asta presupunand ca toti angajatii de la stat sunt atat de incompetenti incat TOTI sa se teama ca isi vor pierde locul de munca desi, evident, doar o parte din ei vor deveni someri.

O scadere cu 30% a impozitelor platite de angajati ar duce rapid la cresterea veniturilor acestora cu cel putin 15%. Asta doar din scaderea impozitelor si taxelor aferente salariului. Nu mai vorbesc de alte taxe si impozite.

La acest rezultat foarte rapid se va adauga si reducerea coruptiei. Un ministru va avea de repartizat bugetul pe salarii sau pe contracte supra-evaluate. Nu pe ambele, cum se intampla acum. Iar salariile mici ale angajatilor inseamna demotivarea acestora in a-si tine gura. Nu imi fac iluzii ca spaga ministeriala va dispare, dar nici nu cred ca va fi posibil sa devii milionar dupa cativa ani de sezut pe un fotoliu ministerial.

Cine are tupeu dintre candidatii actuali? Basescu, in mod clar nu, ca e ocupat sa se viseze dictator. Geoana e prea prostanac si prea socialist. Antonescu? Poate dupa ce va imbratisa in totalitate doctrina liberala.

Intrebare: cine risca 1,4 milioane de voturi si sustinerea mafiotilor pentru a ajuta cu adevarat acest popor?

Un comentariu la „8 milioane de voturi pentru un candidat cu tupeu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *