Open your eyes, free your mind

Solutie pentru iesirea din criza

LaColtulStrazii a pus ieri o intrebare pertinenta cu ramificatii colosale in privinta viitorului acestei tari: Întrebare de 8 Martie pentru Metrorex. Câte stații de metrou poartă nume de femei?

Incercand sa gandesc o modalitate de a repara problema denumirilor statiilor Metrorex am dat peste solutia iesirii Romaniei din criza economica in care se afla. Luati de raspanditi pe retelele de socializare.

Eu propun infiintarea unei Corp de Control al Denumirilor subordonat primului ministru care sa se asigure ca distribuirea numelor va reflecta corect structura populatie. 50% din strazile din Romania sa fie femei, 10% din strazile din Romania sa aibe nume unguresti; minim 5 strazi cu nume chinezesc in Bucuresti; o strada cu numele Becali in Pipera.

Fabrica de biscuiti Eugenia trebuie sa introduca in productie si napolitanele Gigel, Orange sa introduca, pe langa Abonamentul Pantera, Abonamentul Tigru. Etc ad infinitum.

Beneficii:

  1. Salariul minim pentru angajatii corpului de control sa fie asa, pe la vreo, 2000 euro net. Crestem in acest fel clasa mijlocie care cam incepuse sa se subtieze.
  2. La cate denumiri sunt numarul de locuri de munca generat pentru aceasta institutie va fi masiv.  Reducem astfel somajul
  3. Cine nu respecta regulile va fi amendat. Crestem astfel incasarile bugetare.

One Response to “Solutie pentru iesirea din criza”

Lasa un comentariu