Open your eyes, free your mind

Rugaciuni islamice la Vatican

In sfarsit Papa Francisc face un pas spre o adevarata conciliere inter-religioasa permitand incantarea de rugaciuni islamice la Vatican.

Pentru mine mesajul transmis de Papa Francisc este unul foarte clar, unul pe care-l stiam de foarte mult timp: toate religiile au aceeasi „valoare”. Daca ar fi sa desenam o o scara de la 0% la 100% si pe care am reprezenta legatura dintre religie si realitate absolut toate religiile sunt in acelasi punct. Ortodoxia, catolicismul si celelalte 34.000 de denominatii crestine, islamul cu toate aromele lui de cacat, toate sunt in acelasi loc pe scara legaturii cu realitatea.

Ghici ciuperca unde?

5 Responses to “Rugaciuni islamice la Vatican”

 1. testokick spune:

  Faptul ca muzica taraganata a imamului in difuzoare este auzita la Vatican arata disperarea unora de a face front comun impotriva infidelilor. Arata doar disperare si frica de a pierde controlul majoritatii care usor usor devine minoritate spre insignifiant. Sunt curios daca au cerut islamistii asa ceva sau este doar o decizie a crestinilor.

  • logosfera spune:

   Am intalnit crestini care ar fi preferat ca eu sa cred intr-un dumnezeu gresit decat sa nu cred deloc… probabil ca asta face ca rugaciunea islamica sa fie acceptabila.

 2. testokick spune:

  Asta imi aduce aminte de un banc evreiesc(sic!)
  Cica Strul se insoara cu Rasela si el o prinde ca se culca si cu alti barbati. Se duce la rabi si ii spune toata tarasenia.
  Rabi il intreaba daca vrea sa imparta un tort cu prietenii sau sa manince toata viata curu’ de unu singur.

 3. cristi spune:

  Eu as interpreta treaba asta mai degraba cu un mesaj-simbol pentru toleranta.
  Sau daca vrei, altfel: crezi ca e vreo diferenta intre un islamist traitor in Dobrogea romaneasca si unul jihadist de prin Orientul mijlociu?

 4. testokick spune:

  Tu chiar te crezi ?

Lasa un comentariu