Open your eyes, free your mind

Provocare pentru crestini

Demonstrati ca atentatorul de la Iasi nu vorbea cu Dumnezeu si nu era trimisul lui Dumnezeu pe Pamant.

9 Responses to “Provocare pentru crestini”

 1. ion spune:

  curios cum un ‘schizofrenic paranoid’ a terminat o facultate ba chiar este ‘expert’ in fabricarea ‘bombelor’. io cred ca face pe ‘nebunul'(s au mai vazut cazuri..)vorba aia.. ‘tara de rahat, atentate de rahat..’ :mrgreen:

 2. Randy U. Nelson spune:

  Robotu de Serviciu,daca ai avut curiozitatea sa citesti din Noul Testament, poti observa ca pildele sunt talcuite de Hristos apostolilor, iar poporului INCA nu. Acest moment al descoperirii intelesului corect, „de sus” cum ai sesizat tu foarte bine, il face Biserica prin apostoli si urmasii lasati de ei. Biserica inseamna succesiune apostolica, sensul „de sus” este primit direct de la Hristos si lasat apostolilor. Acest proces de initiere prin apostoli/episcopi/preoti are rostul de a antrena poporul in tainele acestor intelesuri ale Evangheliei care nu sunt usor de digerat. Insisi apostolii erau „nepriceputi si zabavnici cu inima” si nu erau receptivi de la inceput cu tot ce vroia sa le transmita Hristos. Si la ei a avut loc o initiere, o pregatire pentru apostolat. In conceptia crestina nimeni nu este initiat mai inainte de a fi ajutat de harul lui Dumnezeu care lucreaza in Biserica – adica in comunitatea tuturor crestinilor care pastreaza aceasta succesiune nealterata, de la Hristos pana in zilele noastre.

  • Ion spune:

   Eu am citit din coran, si nu am observat asta.

   Daca „Insisi apostolii erau “nepriceputi si zabavnici cu inima” si nu erau receptivi de la inceput cu tot ce vroia sa le transmita Hristos”, crezi ca este posibil ca dupa atatea generatii de apostoli/episcopi/preoti, mesajul sa fi fost alterat? Asta ca sa nu spun inventat inca de la inceput si alterat pe parcurs…

 3. testokick spune:

  Faptul ca e schizofrenic nu inseamna ca este si retardat. Din contra. Majoritatea dintre ei poseda inteligenta deosebita. Faptul ca era schizofrenic si virusat cu crestinism e alta poveste. Putem spune ca oricine vorbeste cu EL este schizofrenic insa sunt extrem de putini cei care intretin o discutie cu dumnezero. Dovedibili bineinteles. Majoritatea credinciosilor doar cred ca vorbesc cu dumnezeul lor iar schizofrenia vine din faptul ca ei uneori cred ca le si raspunde.

  Demostratia e simpla chiar daca nu ma inscriu printre cei ca el. Sau asa cred eu.

  NU avea cum sa fie trimisul lui dumnezeu pentru ca afecta prea putini oameni. Un trimis „real” infecta si/sau afecta milioane de oameni obligatoriu. Asta doar delira.
  QED la juma’ din ecuatie.

  • logosfera spune:

   Apelul la majoritate/multime nu e un argument. Faptul ca n-a afectat suficient de multi oameni e irelevant. De cand trebuie Dumnezeu sa respecte standardele lu’ testokick?

   • testokick spune:

    Stiu ca nu e un argument dar si dumnezeu trebuie sa respecte standardul meu precum si eu sunt obligat sa respect oficial standardul lui. NU ne calcam pe bataturi si e totul ok. Cum logica circulara haladuieste prin mintea unora trebuie sa am arme ilogice pentru a combate legea suprema.

Lasa un comentariu