Open your eyes, free your mind

Deviza USL: Si noi vrem sa furam cat ei

Acum vreo saptamana m-am trezit in cutia postala cu o brosura, nu stiu de la cine, cu mult rosu PSD care spunea „Deschide-l ca sa deschidem ochii!” si in care eram informati cat de mult ne costa minunatul par Titan (fost IOR) care este vizitat in weekend si de oameni din afara Bucurestiului. De fapt brosura ne spunea de cate ori mai mult decat ar fi normal ne costa acest parc. Spre exemplu un arbust Tisa care se vinde cu 30lei/bucata este achizitionat de primarie cu 150lei/bucata. Si exemplele continua.

Unde s-au dus banii? In vila de 1 milion de euro al lui Negoita. Ma rog, si in campaniile electorale ale PDL, si catre diversi procurori, zic eu. Ca daca nu stii tabla impartirii nu te mai lasa ceilalti sa stii tabla adunarii.

Din cate stiu eu, sectorul 5, al celebrului si clasicului in viata Marean Vanghelie nu are un parc precum Titanul si totusi, oamenii de acolo platesc si ei impozite ca cei din sectorul 3. Concluzia este ca si PSD-ul fura, ba chiar mai mult; cel putin Negoita a facut un parc din banii care i-au fost dati pe mana. Problema lor este ca nu fura de peste tot de unde se poate. Ei ar vrea sa fure din toate sectoarele, dar uite ai dreacu’ votanti il tin pe Negoita primar de atata amar de vreme.

Sectorul 3, in pofida furturilor masive ale lui Negoita arata acceptabil. Iar cei de la PSD tocmai ne-au informat ca preturile sunt umflate cu cel putin 200%. Imi imaginez ca asa functioneaza lucrurile si in ceea ce priveste restul lucrarilor. Deci, daca nu ar fi pusi pe furat cei de la USL, la alegeri ar trebui sa aiba ca deviza: „Vom reduce impozitele si taxele locale cu 60% si vom pastra sectorul cel putin la fel de bine ca Negoita” sau „Pentru ca noi nu vom fura, in 2 ani de zile sectorul tau va arata ca Barcelona” (si cu o demisie in alb inaintata la Avocatul Poporului/whatever)

Pana atunci stim care este deviza USL: „Si noi vrem sa furam cat ei”

PS: in jurul parcului Titan tocmai s-a decopertat complet o bucata de strada care era perfect functionala. Nu-mi dau seama care-s motivele pentru ca sunt alte strazi care meritau refacute. Probabil ca e o manevra de imagine, fluxul de oameni este atat de mare incat lumea va spune: „Uite dom’le ce gospodar e Negoita asta”

4 Responses to “Deviza USL: Si noi vrem sa furam cat ei”

  1. mike spune:

    inca se poate , dar nici o problema , mai asteptati pana la toamna

  2. Dumnezero spune:

    Ironia fiind ca PDL-ul a aparut cu principiul de a fura mai mult ca PSD-ul. Si au reusit glorios.

Lasa un comentariu