Open your eyes, free your mind

Ateismul este stupid

Doua pagini de logica impecabila care distrug efectiv pretentiile de intelectuali ale unora precum R.Dawkins, D.Dennet, C.Hitchens sau S.Harris.

Cand te gandesti ca demonstratia existentei lui Dumnezeu exista de pe vremea lui Thomas Aquinas te intrebi cum se mai pot privi in oglinda ateii stiind clar ca neaga evidentele.

4 Responses to “Ateismul este stupid”

 1. sile spune:

  Oribil! De ce cred acesti oameni, ca frumoasa planeta a fost creata pentru ei? Universul nu are nevoie de noi, noi avem nevoie de el. Terra se descurca excelent si fara Homo Sapiens, ma bucur ca e inca in stadiul in care ne tolereaza. Oh
  Frumos blog, felicitari.

  • ionut spune:

   „Terra se descurca excelent si fara Homo Sapiens”

   Ce-mi plac mie idiotii astia ce sustin aberatia asta. Daca-i pe asa de ce nu dai un exemplu personal si impusca-te (sau spanzura-te)! Planeta va descurca (chiar daca infinitezimal) mai bine.

   • logosfera spune:

    In cazul in care nu esti un creationist al pamantului tanar, Sile are de partea sa milioanele de ani in care Terra s-a descurcat bine-merci si fara Homo Sapiens. Vreau sa-ti spun totusi ca-ti inteleg frustrarea; cand esti facut dupa chipul si asemanarea creatorului universului care te-a pus aici ca sa carmuiesti planeta, chiar nu poate orice pulifrici sa-ti spuna ca tu contezi doar… infinitezimal.

Lasa un comentariu